Bhrsu Kızlarr cok uykum geliyorr gün içinde hele akşam olunca bide bir kaç gündür mide bulantılarım çoğaldı göğüslerim desen dokunamıyorumm 🤦♀️ aranızda 5 haftalık olup bubları yaşayan varmı
songul123 Bhrsu 6+3 olduk bugün çalışıyorum birde ben ayakta uyuyorum resmen 5 haftalikken daha kötüydüm normal yani canımm göğüs desen bugün ağrısından uyuyamadım 😑
Elifaaksoyy Bhrsu canım tam 4 ay çektim ne ilaçlar ne Tuzlu çubuk ne ekşi elma hiçbirşey fayda etmedi 6 Aydan gün aldım şükür geçti artık
Mervenin İşk zamanlar öyle oluyor 16. Haftamdayım şimdide geceleri asla uyuyamıyorum😅 doya doya uyuyun😊😇
mucizem_0809 Mervenin yaa ben 13. Haftadayım bende gece uykularına veda ettim gece yatmaz sabahta kalkmaz oldum elim kolum kalkıpda bi ev işi göremiyom
Bhrsu Gozdeli bu hafta gelmemizi söyledi doktorum ama ben sabredip bir hafta daha bekliycem nasipse haftaya cunku daha net gözükür diye düşündük bakalım hayrlısı ile insallah görürüz🙏🏻♥️ sen gördün mü canım
Eceeee Gozdeli var ya yazdığım cevaplarda bunu anlatmaya çalışıyorum bende beta takibi yapanlar var düzenli bende erken gittiğime takip yaptığıma pişman olmuştum en iyisi beklemek 7.haftaya kadar
GozdeCemre Gozdeli bende 5. Haftada gittim ama gözükmüyor dedi 2 hafta içim yana yana bekledim bugün hem kalp atışlarını hem keseyi gördük 7 haftalık ama hala nohut kadar bile anca gözüküyor korkma canım doktor bana da daha çok erken dedi😇😍
GozdeCemre Gozdeli bende 5. Haftada gittim ama gözükmüyor dedi 2 hafta içim yana yana bekledim bugün hem kalp atışlarını hem keseyi gördük 7 haftalık ama hala nohut kadar bile anca gözüküyor korkma canım doktor bana da daha çok erken dedi😇😍
bbetusss 5+5 deyim aşırı uykusuzluk maalesef ilk zamanlarda oluyor, ilerki dönemlerde de daha başka sıkıntılar ama herşeye rağmen hamilelik güzel zevk almaya çalışmak lazım ☺️
Bhrsu Gozdeli evet anca ya 6 yada 7 de anca gözüküyor bende işte bir hafta geç gitmek istedim onun icin
Gozdeli GozdeCemre şimdiden annelik duygusunu hissetmeye basladık☺️ İnşaşlh her gittiğimizde güzel haberler alırız . Bebişlermizi sağlıklı bi şeklde kucaklarımıza alırız inşallah
GozdeCemre Gozdeli benim 2. Gebeliğim 2 yaşında bir kızım var ama hala ilk defa anne olacakmışım gibi duygu içerisindeyim😂bütün bilgilerim sıfırlanmış gibi hissediyorum seni Düşünemiyorum 😇
AsyaResul Gozdeli ben 5+4’deyim ve bendede oluyor adet sancısı gibi bazen de küçük küçük iğneler batıyormuş gibi. Bu haftalarda normalmiş. 😊
Gozdeli Eceeee sabırsız davranmak iyi olmuyo bende dayanamadan erken gittim beta değerim artıyo ama düzenli şükür