fmervea1 Devlette isteğe bağlı sezeryan yapıyorlar mı bilgisi olan varmı? Bi kaç yakınım devlette zora düşülmedikce yapmazlar dediler ama bende sezeryan düşünüyorum
as_af fmervea1 devlette isteğe bağlı sezeryan yapılmıyor. Ancak, çocugun kalp atisi hizlanir veya duser, yada sen veya bebek tehlikeye girdiginde sezeryana doner
kimsiniz fmervea1 istege bagli yapmazlar. az once doktordan geldim 38+0im donmedigi icin carsamba gün vericek
myangelson fmervea1 isteğe bağlı sezaryen yok acil bir durum geliştiğinde alınıyor bir de tersse donmediyse öyle yapılır
fmervea1 kimsiniz benimki normal doğum pozisyonuna uygun ama kafa kemik iriliği var takip edelim normale engel olabilir demişti şuan ne alemde bilmiyorum bende normale cesaret edemiyorum o yüzden sezeryan istiyorum ama inşALLAH öyle olur
buusur Bende sezaryen istiyorum ama devlette yapılmıyormuş gerçekten ya sırf bu yüzden özele mecbur kalacağım
Hilal2901 fmervea1 ben de devlet takipliyim dogumu sordun. Sezeryan yok zaten dedi. 40 haftaya kadar normal dogum bekleriz dedi. Dogmazsa suni sancı vs vererek 41. Haftaya kadar bekliyoruz dedi. Yine dogmazsa zorunlu sezeryan dedi. Yani 41 kesin bekliyorlar 😂
fmervea1 Hilal2901 bende normalden korktuğum için sezeryan istiyorum bide panik atak var bende yanlış bişey yapıp bebeğimi riskede atmaktan korkuyorum umarım halimden anlarlar
ilgihazaal fmervea1 oyle bir durumda zaten sezaryen olmalisin devlet yapar sorunlu durumda. Mesela ben acik myom ameliyatliyim normal olma sansim yok mecbur sezaryen
fmervea1 ilgihazaal 2 hafta önden gidiyordu düzelir mi o onuda bilmiyorum ilk gebeliğim 😅biraz cahillik var yani