AyFa1608 selencinaar vajinal kullanırsan yan etki görmezsin. 22.haftamda başladım, 33+4üm günde 3 tane vajinal kullandım herhangi bi yan etki görmedim. Vajinal hem yan etki yapmıyor hemde etkisi daha iyiymiş.
babymom_8 selencinaar Doktoruna tekrar sorabilirsin canım ağızdan aldığım dönemlerde oldu ama etkisi fazla olan Vajinal kesinlikle 👍👍
turkuaz_ selencinaar hemde nasıl hatta işk gün iki tane içirmişti. 70 lik rakı bitirmiş gibiydim tuvalete zor gidiyodum
Aysecan0335 5 ay kullandım bahsettiğiniz kafayı hiç yaşamadım hep duyupta merak ettm 😃 vajinal kullandım ben
Kafi selencinaar Ben ilk aldığımda öyle oldum ikinci de daha hafifti ve neredeyse 10 gündür kullanıyorum artık bütün belirtileri gitti o yüzden biraz dayanın fakat fitil olarak alındığında daha iyi diyorlar bende doktoruma danışıcam perşembe günü kontrölümde
Forever selencinaar bende kullanıyorum doktorum ağız yoluyla genelde tercih edilmiyor vajinal yolla alman daha iyi olur dedi öyle yapıyorum sadece gece yatmadan önce uyguladığım için aşırı uykum geliyor top atılsa ruhum duymuyor 🤣