Rabiagulcin Hanımlar normalde rüya görüp unutanlardanım ama hamile olduğumdan beri gece boyunca hep rüya görüyorum rüyalarımda mavi deniz ve kız çoçuk kıyafeti görüyorum sizde oluyor mu gece bu tür rüyalar
Gul_2023 Rabiagulcin bende rüyamda sürekli önce kız sonra erkek görüyorum cinsiyet değiştiriyor ama anlam veremiyorum ya 🤭ya da bebek görüyorum ama cinsiyet göremiyorum
Senanlatdinliyorumben Rabiagulcin Yılan,bulanık su,deprem,yangın,kız ve erkek çocuğu ,doğum yaptığım,halay çeken inekler,son 1 haftadır hep yemek 🤞🤦♀️ bir insan 7/24 rüyasın da yer mi yiyorum.
gzl_2320 Rabiagulcin benim dün gece rüyamda süper güçlerim vardı kanatlarım vardı mükemmeldi köyümün üstünde uçuyordum ( yani o kadar özel gücün olsun kanatların olsun sen git köyünün üstünde uç işte max bu kadar oluyor) eskiden de arada bi böyle uçmalı rüyalar görürdüm. Hamilelik ile ilgili 2 rüya gördüm biri cinsiyeti bilmeden önceydi kız bebek doğmuştu doktorum kızın oldu diyodu ama erkek bebişim olacak 😅♥️
Rabiagulcin Gul_2023 aynı durumuda geçen yaşadım ben rüyamda doğum yapmışım bi bebek var beşikte ama kız mı erkek mi bi türlü bilemedim
Rabiagulcin Senanlatdinliyorumben Geceleri açlık oluyordur büyük ihtimalle ve bu yeme hissi rüyana geliyor
Rabiagulcin gzl_2320 😊 ben hep rüya görünce bi tek ben mi böyle rüyalar görüyorum diye sorgulardım şimdi anladım bi tek ben değilim 😄