Aysegulinanc Kızlar bugün görüş günümüzdü 27+3 üz doktor bebek 1100 gram boyu 38 dedi sizin bu haftalarda nasıldı kendim de bu süreçte 5 kilo aldım
Meryem_79 Aysegulinanc benim bebek zayıf 29. Haftada 1157 di doktor zayıf dedi sen kilo almışın bebek almamış dedi süt ürünleri yumurta beyaz et ye dedi ben bunları hiç yemezdim yeni yemeye başladım
Tanembebek5 umena benim 26 da 1.75 grdı fazla büyümüş dedi gebelik şekerime baktı iri bebek olabilir dedi korkmuştum ama sizin haftalara bakınca normal sanki erke değil mi bebişiniz🧿 🤔
umena Tanembebek5 evet evet erkek bence normal o haftalarda bi hafta öndeydi ama su an üç dört gün önde gözüküyor bence normal çok abes bi kg değil hadi diyelim 25 de 1.300/1.400 olsa anlarım da
Tanembebek5 umena ayy bana şekeri atlamayalım dedi tokluk şekerime baktı şükür bir sey çıkmadı ben de biraz dikkat ettim açıkcası bu ay bakalım cuma bu günü 30 olucam ne dicek 😇🥰
Tanembebek5 umena benimde 1 hafta önde görünüyordu özellikle bir sey yaptınız mı beslenme için peki ya da dikkat ettiniz mi 🤔
Mhtpkts @Aysegulinanc 27+6 da 1075 gramdı 30da da1500 olmuşuz minyon bebeğiz biz sağlıcakla gelsin bebişlerimiz ☺️🌺
Aysegulinanc Meryem_79 muz ve peynir bende kilo yaptı bebeğe geçen gittiğimde azdı kilosu toparladı sen dediklerini beslenirsen arayı hemen kapatıyor bebekler 🫶🏻
umena Tanembebek5 hayır dikkat etmedim normal yedim ama kaşar ve muzu azalttığım hafta daha az kg aldı bence