Yarensgr Kızlar yarın doguruyorum dua edin inşallah kolaylıkla atlatıyım 🥹cok korkuyorum cokta heyecan var 🥲
KumsAlyaa Yarensgr Allah yardımcın olsun canım bende Allah’ın izniyle perşembe doğurucam çok korkuyorum 😔🤲🏻
hayalperest2310 Yarensgr rabbim yardımcın olsun inşallah canım sağlıkla al kucağına bizim de son beş ama normal göründüğü için ne şekilde olur bilemiyorum 🤷♀️
Yarensgr KumsAlyaa rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım kucagımza korkma sakin kal bebişine kavuşacaksın bunu düşün 🥰🥰
Alis-sss Yarensgr benimde yarındı sezaryenım ama bebem daha fazla bekletmedi beni dün gece suyum geldi sabaha doğru doğdu🤲 Rabbim bütün gebelerin yardımcısı olsun hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲🤲
BALKIZZ KumsAlyaa vallaha benimde öyle inan uykularım kaçtı ama allah yardımcımız olucak,sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım çok güzel duygular hiç tanımasak bile birbirimizi kanı kaynıyo insanın acayip 🥲🌸💜
KumsAlyaa BALKIZZ Aynen öyle canım Allah yardımcımız olsun bebişlerimizin doğum tarihi de çok güzel 23.03.23 ❤️ Hayırla sağlıkla gelsinler inş Benim kızım olacak senin ?
BALKIZZ KumsAlyaa benimde oğlum olucak 💙 evet tarih çok güzel hem uyum olarak hemde ramazanın ilk günü 🙏🏼