Celiks_64 Emzirirken hamile kaldım oğlum tam 1 yaşında. Meme bağımlısı. Emzirmeye devam etmeli miyim bıraktırmalı mıyım nasıl bıraktırırım kıyamıyorum ne yapacağım bir yol gösterin tecrübeliler bilenler var mı yardımcı olur musunuz rica etsem
gzl_2320 Celiks_64 doktorunuza danışın en iyisi emzirmeye devam etmeniz ya da etmemeniz açısından en doğru bilgiyi doktor verir
Hizligonzales Celiks_64 doktorunuza danışın ama riskli gebelik olmadığı surece emzirmekte sıkıntı görmüyorlar
Adapte34 Celiks_64 bende aynı şekilde oldum doktorum emzirebilirsin ama sen onu emzirdikten sonra baş dönmesi yaşıyorsan senin için kötü olur bana kalırsa bırak dedi ayırmak zorunda kaldım ama çok rahatladım
Celiks_64 Adapte34 nasıl ayırdın peki bu süreçte nasıl bir yol izledin? Emerek uyuyor bide benimkisi nasıl hem sütü hem uyku düzenini düzelteceğim hiçbir fikrim yok
Adapte34 Celiks_64 valla benim kızım gecede 8 kere falan rahat kalkıyordu ilk olduğu için tecrübemde yok tabi anneme gittim 1 hafta onunla kaldım ilk üç gece çok zordu kriz geçiriyordu meme için annem benden uzaklaştırdı hep parka götürdü oraya buraya benden uzaklaştıkça unuttu gece yatmadan muhakkak tok olduğuna emin olup yatırıyodum birde biberon da süte alıştırdım şimdi çok şükür tabiki hala ara ara kalkıyo Ama emerken ki gibi değil
Adapte34 Biberonda süte alıştırdım ama asla gece uyandığında vermiyorum yatmadan önce veriyorum gece kalktığında sallıyorum piş piişliyorum geri uyuyo asla bişey vermiyorum
BusraMece Celiks_64 bende emzirirken hamile kaldım 1 yaşındaydı benim bebeğimde 15-16 ayına kadar emzirdim sonra çok halsiz düşmeye başladım 1 2 kez bayıldım ve doktor emzirmeyi bırakmamı önerdi
Celiks_64 Adapte34 deniyorum kaç gündür ama başarılı olamadım bugünde salça sür tiksinir emmez dediler denedim salçayı bi güzel yedi sonra emmeye devam etti 😵💫
BusraMece Celiks_64 yara bandıyla %90 başarılı olursun canım. Benim kızımda çok seviyordu gece sırf zevk olsun diye emiyordu sabır taşı, salça herşeyi denedim yara bandıyla 2 günde bıraktı
Adapte34 Celiks_64 gerçekten mi 😂 ben salça ile ayırdım valla bide şeyi dene yün bul bi yerden biraz üstüne sakız yapıştır göğüsünün etrafına dola
HTSY-3535 Oğlum 9 aylık dı 13 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktorum emzire bilirsin demişti şuan 25 haftalık oldum oğlum kendi kendine bıraktı
Celiks_64 HTSY-3535 ben 7 haftalık hamileyim şuan ama başım dönüyor cildim soldu kilo veriyorum o yüzden hemen bıraktırmak istiyorum karnımdaki bebeğin gelişimi etkilenmesin diye