Ceydabuse 23 gün oldu suni sancıyla doğum yapalı öyle korkulucak bi doğumum olmadı sabah 6 da bi fitille başlandı fitil sancılarımı başlattı belli bi zaman sonra fitil çıkarıldı kendi sancımla devam ettim ilk gittiğimde açılmam 1 cm di fitille 5 cm e kadar geldi o süre zarfında arada nstye bağlandım geri kalan zamanda sürekli squat yürüyüş ve pilates topunda zaman geçirdim o arada suyum geldi biraz suni sancıyı verdiklerinde dayanılmaz bi sancım oldu ama dayandım sonrasında doktorum önce epidural verelim istersen demişti biraz daha durmak istiyorum dedim sonra baktım sancı şiddetleniyor epidural aldım o da korkulacak acı vericek bişey değil irkilme oldu yapılırken onun sayesinde baya rahatladım biraz uyudum sonra 8 cm e kadar çıktı açılmam bi buçuk saat sürdü epiduralin etkisi sonra yarım saat içinde doğum yaptım sabah 6 da başlayan maceram saat 2 de suni sancı ve epiduralle kucağıma aldım kızımı sonrasında bel ağrısı vs şikayeti oldu diye kulaktan duyma şeyler bende hiç olmadı aksine epiduralle rahatladım