mandalina-12 Kızlar adet düzensizliği olduğunda nasıl gebeliği fark edip test yaptınız merak ediyorum?🌸🌸
berryy21 mandalina-12 canım ben de pcosluyum benim geç döllenme oldu önceki adet tarihime bakıcak olsam şu zamana göre daha büyüktü ama bizim regl düzensizliği oldugu için öyle olmadı tabi regli günümden 10-12 gün geçmişti bir önceki aya göre öyle öğrendim yani 5 ocakta son reglimi yaşadım şubatta hiç regl olmadım 18-20 şubat gibi gebeliğim netleşti çok şükür
mandalina-12 Ayssseee kürtaj oldum. Sonra adet oldum. Normalde adetim yaklaşınca akıntım olurdu ve kasıklarım ağrırdı. Bu sefer adet bitimi ortalarında kasık ağrım oldu ve akıntım oldu. Normalde adetim35 günde bir falan olur merak ediyorum acaba oldu mu falan diye düşünüyorum
Anneolmak58 Bende suan şüpheliyim beta hcg 15.90 çıktı. Ama belirti yaşadım ben karin ağrısı adet olacak gibi göğüslerde ağrı şişkinlik ve akıntı miktarında artış yaşadım
nerminn01 Anneolmak58 Benimde 48 çıkmıştı 2 gün sonra 380 oldu eğer regl olmazsan tekrar test ver bence
Ilay-1 Anneolmak58 aynı belirtiler hala devam ediyor ama farkı bendeki şu şekilde 1.göğüslerim adetinkinden farklı olarak uç kısımları çok acıyor 2.adet sancısından farklı olarak ara ara bıçak saplanır gibi vurup geçiyor sürekliliği yok
berryy21 Anneolmak58 benimde aynı şekilde beta 2 günde bir doktorum kontrol etti çok şükür artarak ilerledi ama belirtiler aynı
Ilay-1 Son adetim 28 ocak düzensiz ve döngü sürem uzun olduğu için kaç gün gecikme bilemiyorum 15 martta öğrendim gebeliğimi 13 marttaki idrar testimde çıkmadı 15inde kanda çıktığında eve gelip idrar yaptım ve idrardada pozitif çıktı
mnurgungormus Her adet gecikmesinden 2 gün sonra test yaptım en sonuncusunda adet belirtilerim vardı 3 gün geciktikten sonra yaptım ve hamile olduğumu öğrendim