onelastgoodbyy Merhaba kızlar, sizden kitap önerisi bekliyorum. Kitaplar konusunda seçiciyim her önüme geleni okumuyorum. Türk ve Dünya Klasikleri okuyorum. Önerileriniz bu yönde olursa benim için çok iyi olur 🌸🌸
Temmuzannesii28 onelastgoodbyy Türk Klasiklerinde Sabahattin Ali, Reşat Nuri Güntekin kitaplarından okuyabilirsiniz . İhsan Oktay Anar Puslu Kıtalar Atlasını tavsiye ediyorum okuyun kesin 😊
cokkasmabeabi onelastgoodbyy Amin Maalouf kitapları güzeldi diye hatırlıyorum. Uzun zamandır bu tarz okumuyorum. Dili ağır gelmez derseniz ihsan oktay anar da tavsiye ederim.
Mihrimahvuslat Hiç okumadım bunları ama Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna Halide Edip Adıvar Sinekli Bakkal Mai ve Siyah Suç ve Ceza Yakup Kadri Karaosmanoğlu Yaban Beğenen okuyan arkadaşlarım vardı lisedeyken sende bir bak istersen😊
onelastgoodbyy Mihrimahvuslat çok teşekkür ederim canım bazılarını okumuştum ama bakacağım okumadiklarima 💜
Mihrimahvuslat onelastgoodbyy okuduğum baya kitaplar vardı lisede isimlerini unuttum çoğunun 🥴🥴 ama aklımda şey kaldı Sergüzeşt vardı cok severek okumuştum okumadıysan bak istersen 😊
onelastgoodbyy Temmuzannesii28 o kitabı çok beğenerek okumuştum, ilmek ilmek işlenerek yazılmış gerçekten 💫 Sabahattin Ali ve Reşat Nuri nin okumadığım eserlerine bakacağım çok teşekkürler 💜
Temmuzannesii28 onelastgoodbyy İhsan Oktay Anar’ın her kitabı ayrı güzel 😊 modern edebiyatta Ayşe Kulin okuyabilirsiniz, Halide Edip Sinekli Bakkal ve Orhan Pamuk Masumiyet Müzesi okuyun pişman olmazsınız 🧡
Temmuzannesii28 onelastgoodbyy bir de ben Zülfü Livaneli’nin bütün kitaplarını okudum çok kıymetli bir yazar , Ahmet Ümit’in Beyoğlu’nun En Güzel Abisi kitabını şiddetle tavsiye ediyorum 🧡
Rwerdst onelastgoodbyy Fransız edebiyatından okur isen kamelyalı kadını öneririm 😊bir hayat kadını ile avukatın aşkını anlatıyor 😃 kesinlikle öneririm😊
Mihrimahvuslat onelastgoodbyy baya sürükleyici bir roman çok severek okudum bide edebiyattaki ilk realist roman bu tarz seviyorsan okumanı tavsiye ederim😊 bir paşazade ile uygun görülmeyen cariyenin aşkını anlatıyor 😊
onelastgoodbyy Mihrimahvuslat bebekten sonra kitap okumaya da eskisi gibi vakit ayıramıyorum, kolay anlaşılır ve akıcı olması benim için önemli o yüzden 😊
Mihrimahvuslat onelastgoodbyy ben bunu baya önce okumuştum uzun süredir hiç kitap okumuyorum onu fark ettim gerçi birkaç kitap almıştık daha okuma fırsatım olmadı bir bakayım sonra okuyayım 😊
onelastgoodbyy Mihrimahvuslat buradaki tavsiyelere de bir göz atabilirsin canım vesile olur inşallah yeniden başlamana 🙏😊