Brlgry [bilinmeyen] bendede durumlar aynı ilk zamanlar asla korkmam diyordum cesaretliyidim ama zaman yaklaştıkça başladı artık korku heyecan 🤦🏼♀️
SelviAcar [bilinmeyen] Merhaba canım bende ilk doğumumda çok korkuyordum ama inan öyle korkulacak birşey yokmuş ben hep güzel doğum hikayelerini okudum insana iyi geliyor😊İnşalalh doğumun güzel olur 🙏🏻😘🌸Doğumu hiç düşünme aniden gelişsin stresde yapma ❤️ Sağlıkla al inşalalh kucağına 🙏🏻
SelviAcar As06 benimde en korktuğumdu . Ama hiç birşey hisetmiyosun gerçekten ben şok oldum kalkabilirsin dediğinde içini ferah tut canım ☺️🌸 Sağlıkla gelsin inşalalh🙏🏻
ozgeya [bilinmeyen] Emin ol korkacak bir şey yok☺️ Ben hem anksiyete hastasıydım hem de riskli hamilelik geçirdim,üstelik doğumum da riskliydi.hamileliğimi doğumu düşünmekten zehir ettim kendime. Ama sonuç epiduralsiz normal doğum yaptım😌 o an geldiğinde inanılmaz bir soğukkanlılık geliyor içine,sen bile kendine şaşıracaksın 🤗
Partk Bn doğumdan cok görecgm muameleden korkuyorm kızlarr nasl gececek ne olacak ebeler hemşireler nasl olacak 😣😣