damila Arkadaşlar baby turco, sleepy veya pure baby almak istiyorum ama özellikle pure baby kullananlar var mı eksi ve artı özelliklerini lütfen yazın cevaplarınızı bekliyorum ♥️🌺
neanladinyurdagull damila 2 buçuk yaşında oğlum babay turco doğadan kullanıyoruz doğduğundan beri ikinciye hamileyim Allah kısmet ederse yine baby turco doğadan alacağım hem fiyati gayet uygun hem birkez dahi ne pişik yaptı nede taşma yapmadı
benaslindayohum damila Sleepy de baby turco da kızıma yaramadı bebem natural bez kullanıyoruz, ıslak mendil olarak baby turco yenidoğan 🤗
Nihlal damila bizde baby turco aldık henüz kullanmak nasip olmadı ama kullananların çoğu memnundu bizde memnun kalırız inşallah 🙂
2022bebeki damila Kelim ilacı olsa🤣🙈Hala deniyorum Molfix püre and soft ve goon beğendim gerçekten yumuşacık. Bebeğe göre de degisiyor denemek gerekiyor açıkçası
Emineedrk neanladinyurdagull bende bayb turco aldım ama daha doğmadı bebişim kalıpları küçük diyorlar genelde ben 1 numarasından 64 tane olandan aldım şuan deneme amaçlı pişik yapmazsa devam edeceğim 2 ve 3 numaradan kaçlı almalıyım
neanladinyurdagull Emineedrk buna ben doğru cevap veremeyebilirim çünkü 2375 gram doğdu oğlum hepde zayıf bir bebekti hâlâda zayıf Bedeni deneyerek makabilirsiniz yani mesela beden arasinda 2 parmak uzunluk oynuyor 1 numara Çok küçük gelirse 3 e geçersiniz gibi mesela ama diğer bedenlerle arasında evet bir fark var kalıbı daha küçük
Emineedrk neanladinyurdagull 3500 kg falan doğar dedi doktorumuz tahminince 1 numarası minnacık geliyor benimde gözüme olmadı hızlı kilo alırsa dediğiniz gibi 3 numara alırım