Damlaaniz Urasbebegim https://ty.gl/48mqrmggry Hem uygun hem kullanışlı hem kolay kurulum ve katlanan
atlasinannesi_ Damlaaniz aldınız mı kullandınız mı memnun musunuz ben de bunu çok beğendim de almayı düşünüyorum
aslgrs Urasbebegim cybex mios aldık biz. Kullanıyorumda şuan. Travel sistem olmasına rağmen hafif ve aşırı yer kaplamıyor. Tek başıma puseti kolayca takıp çıkarabiliyorum tek ellede kapatıp kaldırıyorum
Aecer aslgrs memnunum yazmışsınız da ben yine sorucam 😬 ben de onu düşünüyorum gidip baktım da ama tek kucağımda çocuk varken bagaja falan koyamam sanırım çok da hafif değil çünkü. Onun dışında genel olarak memnunsunuz sanırım dimi güzel bir araba
gulsumd1 Dilsay bende bu arabayı aldım sadece biraz ağır onun dışında çok kullanışlı gibi gözüküyor daha kullanmak nasip olmadı 🥹
Hatmila srny bende ikisi arasında kararsızım ama bagi almayı düşünüyorum hem biraz daha uygun fiyatı hemde kalite olarak iyi olduğu için tabi model karasızlığı var şimdilik bu iki modelini araştırıyorum bilgi için çok teşekkürler 🌸 bu arada firma ismi nedir
Avril Elifaras_ kullanmaya başlamadık henüz doğuma daha var 🥹 ama çok kaliteli aşırı şık bir araba. Sürüşü de çok rahat tek elle açıp kapatabiliyorsunuz. Bizim arabamızın bagajı geniş o yüzden yer problemi de olmadı.
Mervinho TugceAbdullah  Şubat indiriminde aynısını bu fiyata almıştım inanılır gibi değil 😟
Soniii Hmyraltnts maalesef yakınımda kullanan kimse yok ama ben bu tarz şeylerde trendyol kullanıcı yorumlarını okuyorum