Berivan01 Sevalturgutalp Hamile kalıp üstüne adet gördüm bi sonraki adet zamanımda öğrendim 5 haftalıktı
btllsk Sevalturgutalp Adetime 4 gün varken öğrendim çok erken öğrenmiştim şimdi ki aklım olsa hemen öğrenmek istemem 🙈😁
mandalina-12 Linaa90 floya göre 8 gün var adetime yapsam mı beklesem mi diye düşünüyorum. Hafif kasıklarımda ağrı var . Cuma günü seffaf akıntım vardı ve sanki adet olacak gibi kramplarım oldu. Acaba döllenme oldu mu diye düşünmüyor değilim. Kürtaj öncesi benim adetlerim düzensiz olur hep 30 günü geçer .
Linaa90 mandalina-12 8 günse canım bekle bence çünkü negatif çıkınca insan üzülüyor benim bütün belirtilerim aynıydı adette olduğum gibi eğer bedeninde farklı birler hissediyorsan yap ancak adet gecikmesi en belirgin belirti işte
Selnsn Adetime 1 hafta varken negatif çıktı reglm gecikince 2.gün pozitif çıktı bekle adetinin gecikmesini bence
Elifaras_ Ben de yerleşme kanaması oldu adet sandım onu ama yine de test yaptım pozitif çıktı doktora gittim ardından 6 haftalık gebesin dedi doktor
Eliff-tas 4 hastalıkken öğrendim kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyordu her ay test yapıyordum ama hep negatif diye yapmamiştım o ay adet günüm geldi olmayınca test yaptım hemen 2 çizgi çıktı doktora gittim kese gözüktü 6. Haftada kalp atışını duydum 🙏
Hasret5506 Sevalturgutalp o değilde piskolojik olarak misla hamile olduğumda acaba bişi olucakmı bişi Şi cikicakmi diye çok korkarım bende düşünüyorum bu ara denemeyi bunu nasıl aşarım
Huhu21 Sevalturgutalp benim adetim 1 gün gecikmişti yapmıştım test çıkmamıştı 3.gün yine yaptım bu sefer çift çizgiyi gördüm
Rmysarft Sevalturgutalp reglimden 10 gün sonra öğrendim ben hem kesin olsun diye hemde kesin belirtileri reglimin gecikmesinden 5 gün sonra yaşamaya başladım
mombabe Sevalturgutalp içime doğdu adetime 9 gün vardı öğrendim, test yaptım çift çizgi, kan vermeye gittim hemşire çok erken çok umutlanma dedi tahlilde hcg 300’lerde çıkınca ümit var evet dedi, şuan 20 haftalığız bitanemle 🫶🏻🤍