Hizligonzales mamyfat93 olmaz merak etmeyin oglumda benimde canim cekmisti tam bu zamanlardı 2 3 hafta sonra falan cikmisti almistik bundada canim cok cekti ama bulamadik ona benzer farkli bisey bulmus esim onu alip yedim
Es-12 Olmaz avucunu yala belki hurafe ama canın bisey cekerde bulamazsan o niyetle avucunu yala derler ama nisana az kaldı çıkar bide bi yer var orda var ama 5 tanesi 100.tl dur instegram sitesini bulup yazayim
Es-12 Hanim 3fendini yazdığı sayfadan şimdi sipariş verdim benim attığım sayfadan daha uygun 30 adet kargo dahil 250 tl dedi
Funda-01 https://instagram.com/sebzemeyvedunyasi_com?igshid=YmMyMTA2M2Y= Benim canım erik çekmişti buradan sipariş vermiştim anneler kapıya kadar getiriyorlar her meyve sebze var 😊
Babyykmz mamyfat93 benimde oyle canm cekiyor ama bulamadik benim canm tatli meyvelerden cekiyor 😔 birde nedense gümüşhane süzme yogurdu cekti kucukken bir yerde yemistim onu arastiriyoruz simdi 🤣 bide canm bisi cektignde once aglama geliyor aglamaktan soyleyemiyorum 🤣
ArvenMom 1234567890asd canım bende zaten erik var arkadaşın canımı erik istedi diye sordum ki trendyoldan falan almadım