anneoluyorm_ Kızlar Çarşamba günü 20+6 iken randevum var . Sizler kaçıncı haftada detaylı ultrasona girdiniz Nasıl geçti Nasıl bir şey çok korkuyorum bebeğime birşey olma korkusu içim içimi yiyor 🥹 Dualarınızı bekliyorum İnşallah 🤲
nurr0101 anneoluyorm_ Bizimde çarşamba günü detaylımız var sizinle aynıyız zaten hafta gün olarak. Kızımın şimdiden hareketlerini dışarıdan görebiliyorum o biraz rahatlatıyor ama inşallah temiz çıkar da yavrularimizi sağ salim kucağımıza alırız
Mhtpflz anneoluyorm_ 21 de girdim benimki çok güzel geçti doktordan kaynaklı sanırım çok eğlendik biz yüzünü falan kapatmıştı hatta🥰
Ebrulianne06 Ben de 21+4 de aldm. Ayni duygulari yasiyorum. Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Ozelde mi devlette mi yaptrcaksnz
Ebrulianne06 Sevvvviiii ben de ankaradayim cok araştırdım Sinan tan cok onerdiler gorustm icerigi cok iyiydi ancak kendisi radyoloji uzmani oldugu icin sonradan vazgectim. Bikac riskli durumlarimiz var yonlendirmesi vs alani olmasi sebebiyle perinatoloji uzmaninda yaptrmaya karar verdim. Doc dr Metin Atay randevu aldm.