Nilgun-95 16 haftalık hamileyim 6. Haftadan itibaren başlayan bir mide bulantım var ilaçla bastırmaya çalışıyorum yine de bana mısın demiyor çağrı merkezinde çalışıyorum ve çok zorlanıyorum konuşurken :(( sizde durumlar ne kızlar
kadertugrul7 Nilgun-95 bizde 14 haftaligiz 8 .haftada başladı her gün ölüp diriliyorum resmen bir an önce gecmesini bekliyorum oğlumda 5aya kadar çekmiştim bakalim bu minikde ne kadar sürecek
Nilgun-95 Doktorum sağlıklı gebeliklerde normal duymak istediğimiz şeyler bunlar diyor ama gel gör ki günlük hayatımı etkiliyor :(
Fik Nhlhmz11 ya geçen kustum ertesi sabah yine midem bulanıyordu feci içtim bulantı hapını aynısı tüm gün uyudum kız nerdeyse 🙄
Nhlhmz11 Fik hepsi geçecek bebeğine odaklan, ben erken doğum yaptım 37+1 de geldi kızım , şuan 18 gün oldu , yemin ediyorum herşeyi unuttum , çektiğim ağrılar bulantılar vs 😇
Nilgun-95 Bende prilam kullanıyorum bırakayım dedim mahvoldum o gün akşama kadar bırakamıyorum hatta çok kötü hissedersem onzyd diye bir hap var onu da kullanıyorum
Fik Nhlhmz11 ay maşallah kuzum benim Allah sağlıkla mutlu bir ömür nasip etsin inşallah 🫂 evet geçecek eminim 🥺 kucağıma alayım yavrumu hepsi unutulacak 🤭