Gamzekahraman0209 Arkadaslar sleepy yeni doğan merhaba seti kullanan var mı suan indirim de 50 tl yemiş. 40 adet yeni doğan bebek bezi 40 adet mini bebek bezi 4x40 adet ıslak mendil 10 adet bakım örtüsü Kullananlar varsa öner msnz?
Cansuercan Gamzekahraman0209 kuzenim cok memnun bende 2 kutu aldim 😂 zaten islak mendilide dogal icerikliymis bide uni babay yenidogan islak mendil almistim baya idare edicekler beni :)
Kumral60 Gamzekahraman0209 bende aldim canm joker de indirime girio 40 tl oluo bezler filan cok uyguna geliyor tavsiye ederim.
Maviii Gamzekahraman0209 ankara netiz gros markette 20 tl aldık bizde bebek bezini içindeki adetini bilmiyorum ama paket büyüktü bayağı. 60 tane vardır rahat
Ummuceylan Pahalı ya dün aldm sleepy yenidoğan 60 tanesi 20 tl idi 3 paket 4 lü ıslak mendil aldım paketin tanesi 10vliraydi içinde 4vpaket var
GldnTlh0633 Ankara gimsa marketten 30 tlye aldım aynısını ama bir aydan fazla oldu hala var mıdır bilmiyorum
Meyra34 Ben civilin internet sitesinden 25 liraya aldım ama 3 ay felan olmuş olabilir henüz kullanmadık ama baya uyguna geldi
Boylu0104 Meyra34 bende jokerden 45 liraya almıstım benım için iyi oldu ordan almam cunku wee marka temazsız ateşölçer 50 liralık alısveriş yapana 99 liraya düşmüştü atesölçeride halletmiş oldum 😊