Yasemella Kızlar post açmıştım sabah, akşam doğurdum kızçemi. 2460 gr minik kızım normal doğumla dünyaya geldi çok şükür Allah herkese benim gibi kolay doğum nasip etsin 🙏🏻 doktorum da Bursasa senem Alkan Akalın, müthiş bir deneyimdi ❤️
handeyss Yasemella Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah 🙏 benimde erken doğum riskim var küvöze vs ihtiyac oldu mu? Bide ciğer geliştirici iğne yapmış mıydınız acaba?
aliandalina Yasemella hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin, sizlerle bağışlasın 😘
nur_seyma Yaaa hayırlı uğurlu olsunn🥹❤️ Bende 36+5 imm arada adet sancısı gibi geliyo arada sizin belirtiniz ne olduu ☺️ bebeğiniz küveze girdi mii yoksa yanınızda mı?
Yasemella Küveze girmedi çok şükür yanımda 🙏🏻 ben bebeğin toplanması asılması gibi oşcak sanıyordum ama bambaşka bir ağrı ve acı. Ağır adet sancısı gibi belden vuruyor kasıklara doğru ve insanı sanki aşağı çekiyor çömelesin geliyor ve doğuma çok az kala sanki sürekli aşırı çişin ve büyük tuvaletin varmış gibi hissediyorsun. Bana biraz mide bulantısı da geldi
Yasemella Yasemella ve doğumdan 1 ya da 1,5 saat önce nişanım geldi benim. Öyle pembesi kahverengimsi değil baya baya adet olurcasına birden şarr diye kanamam geldi. Oksapar 0.4 kullanıyorum belki de ondann
Yasemella gamzeliyarim28 evet olabiliyor tabiii çok şükür bizim kızı anca bu kadar tutabildik aceleci 🙃😬
Yasemella tazecikannee 2460 gr doğdu ultrasonda 2250 gözüküyordu. Minicik tabi aldığımız yenidoğanlar bile üstünde 6aylık zıbın gibi 😬🙈
tazecikannee Yasemella bizim 3 kg görünüyor ama doktorun kilosu değil sağlıklı olması önemli dedi sonradan hemen toparlanıyorlar minnaklar