Tripkolikkkiz Fahriye1937 25 haftada magnezyuma başladım doğuma kadar kullandım. 38 haftalikken doğum yaptim
Sevval0308 Fahriye1937 ben şuan kullanıyorum 24 haftaligim 20 den bu yana kullanıyorum lakin 34-35 de bırakmayı düşünüyorum çünkü normal doğum için sıkıntı çıkarabilir diye okumuştum bir yerde hani kas ağrısı cekmeyelim diye içiyoruz ya normal doğumda da kasılma ve gevşeme olmalı ondan dolayı cnm :)
AzraFarah Fahriye1937 doktor yazdı ama ben içemiyorum,bir kutu bile bitmedi. Onu söyledim, içemiyorsan muz tüket maden suyu iç dedi
Canimucizem Benimde ağrılarım olmaya başlayınca söylemiştim ilk etapta gıda olarak kalsiyum olarak almaya çalış yeterli gelmezse en son hapa baslariz doğal yoldan almayı dene dedi suanlik yoğurt süt peynir ağırlıklı besleniyorum şuan için iyi gidiyor 11+3 deyim
Busbuscee Fahriye1937 ben neredeyse başından beri düzenli içiyordum ve hiç kas kasık eklem ağrısı çekmedim bu sayede şu an 38. Haftadayım doktorum artık içmeyebilirsin ağrın sızın yoksa dedi çünkü doğumu geciktirebiliyor dedi bende bıraktım artk içmiyorm doğumdan sonra devam edersin dedi 🤷🏼♀️