Dilaraaaaaa1 Doğumda ameliyathaneye bebek için neler veriliyor kıyafet olarak 5 li takım mı içeriği neler oluyor yardımcı olursanız sevinirim 🌸🫶🏻
Busel Dilaraaaaaa1 benim hemşireye vereceğim hurc içinde 5li set var iç zibin koydum patikli alt çıtçıtlı üst eldiven şapka onluk var. Bi tane bez ve penye battaniye koydum
5melekannesii Dilaraaaaaa1 Canım şöyle söyliyim verdiğin bütün kıyafetleri giydirmiyorlar eğer devlette yapacaksan bi zıbın bi alt giydirip battaniye sarıp veriyo 😂
AksuS Ben bez, zıbın, penye battaniye, 5 li hastane çıkışınında içinden önlüğü çıkarıp verdim ( alt üst eldiven bere önlük vardı)
Dilaraaaaaa1 Sevilay_1 şampuanı duymadım da koyulduğunu bez koyuyolarmış verilen torbaya hiçbi fikrim yok ama 😕 bende merak ettim
AksuS Sevilay_1 ben genel olarak bunları koymuştum ama şampuan hiç duymadım benden istemediler de birde özelde doğum yaptığım için benim koyduğum hiçbişeyi giydirmemişler kendi takımlarını giydirmişler sadece eldiven ve şapka benim koyduklarımı takmışlar bezi bile geri gelmişti bu arada şampuan ne kadar doğru bilemedim yıkanması bile doğru değil bebeğin silip veriyorlar üzerindeki beyaz verniks tabakası çok değerli bağışıklık sağlayan bir tabaka şampuanla yıkanmamalı bence hastanenizle görüşüp en sağlıklı bilgiyi alabilirsiniz. ☺️
Sevilay_1 Dilaraaaaaa1 benim gittiğim hastane sayfasında anne ve bebek için olacak şeyleri paylaşmış hastaneyede sormak lazım aslında hepsi farklı istiyor
Busel Dilaraaaaaa1 istersen ağustosta doğsun penye battaniye koy kundak yapıyorlar birde yazda olsa ilk 1 Ay uzun kollu giydiliriyor bebeğe hemen kısa kol değil canim ben muslinde koydum çantaya kalinda koydum nisanda benim doğum insallah Nisan 20den sonra falan gelir herhalde