aysegul2023 Alışverişe çıkacağım bebeğime temiz içerikli ürünler kullanmak istiyorum ıslak mendil önerisi istiyorummmm
cicek52 aysegul2023 ıslak mendil kesinlikle sleppy yenidoğan. Bez de sleepy kullandim ama bez ıslak mendil biraz bebeğim cildine göre degisiyor. Bizde bir sıkıntı yapmamıştı. Kullandıkça daha net karar verirsiniz
beyzacmvrc aysegul2023 ıslak mendil baby turco aldım stok yaptım ama ilk bir iki ay alt temizleme pamuğu kullanicm ondan da aldım hatta yıkamaya çalışıcam genelde yaz bebeği olcak zaten Bence bez içinde stok yapma bir paket 1 no molfix aldım şimdilik
Busra1822 aysegul2023 üni bayb 0-6 ay ıslak mendil . Birde sleppy bez ikisindende çok memnundum ilk çocuğumda şimdi bunada aynılarını aldım. Ve İslak mendili sadece çantama koyuyorum dişarida kullanmaya evde ilk 3 ay filan pamukla ılık suyla sildim şimdi bundada öyle yapcam bolca bebek temizleme pamugu aldim
DerinDuru aysegul2023 ilk kızım da uni baby kullandım suan haftaya doğum yapıcam ins baby turco yenidoğan Alicam çok beğendim tavsiye eden de çok🥰
Dilaraaaaaa1 Sleppy sarı renkli olan ıslak mendil aldım civilde indirimdeydi bez olarakda sleepy natural ı aldım 84 adet şimdilik stok yapmadım
Sevilay_1 aysegul2023 molfix ve sleepy aldım mendil olarak sleepy can bebe uni baby aldım denicez bakalım
Sibelemreemre aysegul2023 kızım sürekli pişik 2 gün önce doktorunuz en iyi bez emici gücü yüksek olan bez prima ve sleppy önerdi
Betulaa Islak mendil ben sadece mecbur kalırsam dışarıda kullanmak için 2 3 paket aldım , onun dışında Alt temizleme pamukları aldım onlarla ıslatıp silicem altını en azından büyüyene kadar kıyamıyorum yeni doğmuşken o Islak mendillerini kullanmaya