Mervera Kızlar anakucagi hakkında ki düşünceleriniz nedir? Çok aman aman bi ihtiyaç mi? Ne gibi kolaylıklar sağlıyor? Bi minik beşiğim bi de park yatağım var evi boyle de doldurmak istemiyorum
Busel Mervera benim evim dubleks alt kat için tercih ettim özellikle işime yarayacağını düşünüyorum bebekler çok seviyormuş
Belacivciv Mervera Ben almıştım, sallananlardan almıştım bir de uyur belki içinde diye ama asslaa durmadı, yatmadı😅 Boşuna almış oldum ama bebeği seven anneler gördüğüm kadarıyla rahat ediyorlar. Bir işinizi yaparken yanınızda sizi görerek daha rahat durabilir
MaviK Mervera ben kullandım ilk kızımda 6 aya kadar çok işime yaradı . Arkadaşım hediye almıştı açıkçası ihtiyaç görüp almamıştım ama iyi ki almış dedim. Özellikle yalnız olan anneler gün içinde bulunduğum yere götürüp gözümün önünde olması hem beni rahatlatıyordu hem bebeğimi. Yine kullanıcam
AdinsMom Aldığım travel sistem bebek arabasında anakucağı var ve bi yere gittiğimizde kolaylık olacağını düşünüyorum kaldı ki oto koltuğu olarak da kullanılıyor 6 aya kadar misafirlikte vs onun içinde uyur rahat rahat zaten çok yer kaplayan bişey değil yaa
MaviK Mervera sepet beşikte kullandım ben ama onu mutfağa götürdüğüm de aşırı kaba durduğu için çocukta belli bir aydan sonra rahat etmiyor zaten hareketlenince sürekli onu ordan oraya taşımak Zor. Diğeri kip tut Çek peşinden özellikle yalnız kaldığım da ( eşim göreve gittiği için çoğu zaman yalnız kalıyorduk) banyoya giriyordum yanıma alıyordum gözümün önünde olunca korkmuyordum da. Her yönden çok kullanışlı bana göre
DerinDuru Mervera ilk kızımda 7 ay kullandım hayatımı kurtardı bunda da kullanicam insallah oda sever bence çok hayat kurtarıcı 🥰