Humannrle Bi kaç gün sonra Rabbim nasip ederse ramazana gireceğiz 🤲🏻Burada takipleşip haberleşip sabrederek beklediğim bacılarım var 🫂❤️ Ramazan ayı boyunca inşallah gebelik isteyen bana sana herkese hepimize Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah ❤️
Miracaslan Humannrle Aminn inşaAllah Rabbim kucaklarınızı doldursun Çifter Çifter iki bayram yaşatsın size ❤️🐣
Betbet98 Humannrle amin kuzum amin inşallah Rabbim mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli tez zamanda evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻❤️
Hayalim1_ Ayyyyy kızlarrrrrrr ben galiba ramazana girmeden alacağım mujdeyı adetım 6 gündür yohhhh bugün anlarız dua edın bol bol isteyen herkese nasıp olsun inşallah🤲🏻🫶🏻❤️
mommyinthefuture Humannrle Amiiin inşallah. 🤲🏻Ben artık “Allahım bu yılki orucumu gebelikten dolayı bir gün bile aksatmadan tutmayı nasip et.” diye dua ediyorum. İnşallah Rabbim ben ve benim gibi isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin. ❤️
mommyinthefuture Hatice_123456 Yanlış anladınız. Allah söyletmiştir inşallah. ☺️Yani diyorum ki oruçta hamile kaldığımı öğreneyim de adet olup aksama olmasın.
Dolphin16 Humannrle aynen canım ya şu mübarek aylarda bizimse yüzümüz güler inşallah az önce yazdım posta ovulasyon testi falan anlamam adetim bitti diğer adete kadar her gün düzenli ilişki yaşıcam bakalım nolcak dedim 🤣🤣 Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Humannrle Dolphin16 aynen düzenli ilişki yaşama şansın varsa zaten ovülasyona gerek yok kuzum 🤲🏻 nasip olsun inşallah ❤️
Hatice_123456 mommyinthefuture gerçekten yanlış anlamışım 🥴 inşallah rabbim sana da nasip eder alırsın yavrunu kucağınıza inşallah