Esca Melo-fndkc Şahsen bisey hazırlamayı düşünmüyorum çünkü bizde ziyarete gelen getirir doğuran yapmaz. Şükür ki ne benim ne eşimin tarafi beklemez öyle şeyler. Yapılmaması da gerekir başkalarını memnun edecem diye o logusalikta kalkıp kimseye hizmet edemem valla.
Melo-fndkc Esca vallahi çok şanslısınız. Benim de eşim yapma etme der ama ben ailesini çok kafama takıyorum, 😕
Melo-fndkc Seval75 eltim çok memnundu halinden ya, ben biraz sıkıntı olmasın artık yat dinlen sen kalkalım dediğimde yirmi kişi oturuyoruz ne güzel dedi ve eltim de sevilen insanın evine gidilir oturun oturun yaptı. 😅 Onun anlayışı da o şekil yani hayatım
Melo-fndkc Tkckvci ben kafama çok takıyorum ya öyle derlerse ya böyle derlerse diye 🥲 bi de benim hamileliğim enerjik de geçmiyor hep uyku halsizlik var. Keşke umursamasam ben de keyfime baksam
Tkckvci Melo-fndkc umursama bebeğim ama laftan sözden çekiniyor isen dışarda pastahane dolu madem eşinin aile bu tarz şeylere takık o dönemde eşini gönder pastaneye ne gerekiyorsa alsın gelsin koyun önlerine
Melo-fndkc 2bebegim aaa baklagilleri haşlayıp koymak çok mantıklı bi soğan salça hazır yemek on dakikada. Sarma ne kadar yaptınız?
Melo-fndkc beyzacmvrc kız ramazanda zaten iftar sahur ben zor yetiyorum dur azcık 🤣 ama ramazan çıkınca yapalım vallahi
5melekannesii Melo-fndkc hiç öyle şeyler yapmıyorum gelen bana yemek getirsin valla bide o halimde onların aç karnını mı doyurucam zaten eşim diğer doğumlarımda gelenleri bi zaman sonra kibar bi şekilde kovduğu için gerek kalmıyo 😂
Melo-fndkc Tkckvci eşim de öyle dedi biliyo musun, ama bunlar sorar anacım sen mi yaptın bunları diye 🤣😅
5melekannesii Melo-fndkc Biri geliceği zaman beni tembihliyor sakın biri gelince iyileşmiş gibi davranma sürekli kötüyüm de diyo sonra misafir gelince bende öyle davranıyorum eşimde onlara yeni doğum yaptı ya rahatsız dinlenmesi lazım doktor öyle söyledi diyip kalkmalarını sağlıyo 😂😂 Eşim nazara çok inanıyoda 😂
Tkckvci Melo-fndkc yahu bunlar ne tür bir manyak yahuu önüne gelmiş işte yesin gitsin herkes evine ne önemi var kimin yaptığının 😅 düşününce mantıklı bence un şeker yağ zaten Bi ton para. Üstüne bide elektrik faturası var malum fırın çalışcak😅 hamileyken yorulmaktan hiç bahsetmiyorum bile. Malum onemsiyolar al hazir geç. Kendini yorma. Şimdiden kolaylıklar dilerim😂
Melo-fndkc Tkckvci ay tepkine acayip güldüm Allah da seni güldürsün 🤣 ilk gün eltimde önümüze kurabiye konuldu hemen herkes sordu bunları lim yaptı hazır mı falan diye. Ordan başıma gelevek biliyorum 😅
Melo-fndkc 5melekannesii eşimi nazar konusunda yarından itibaren işlemeye başlıyorum 🤣 maşaAllah çok özendim. Allahım başıma ver amin 🤲
Tkckvci Melo-fndkc cümlemizi inşallah kuzum 😊 senin işin eltin senin kafada olsaydı daha kolay olurdu ama o da onların kafasında ve senden önce doğum yaptigi için insanların beklentisi o yönde keşke eltin hamileyken onu kendi safına çekseydin yapma ya baklava falan senden önemli mi saçmalama yemeye mi gelecekler çok ayıp tarzı falan yapsaydın belki Bi ihtimal kurtulurdun ama sanırım artık çok geç 🙈😅
Melo-fndkc Tkckvci eltimle aramız pek iyi değil olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Çok sivri dilli ve cidden kafa yapımız çok farklı. Ben de alınıyorum ister istemez o yüzden hamileliğinde naptığı hakkında hiçbir fikrim yoktu. 😅 Dua et bana da şu bebişimin ilk zamanlarını tırlatmadan atlatayım ajahah