Ezgicelll-krc Şöyle bir sorunum var oğlum olacak Allah’ın izniyle ismini dedemin ismi Hamdi düşünüyoruz emeği çok olduğu için fakat eşim tek isim ait olur çocuğa ikinci isim bakalım böle olmaz dedi sizde yanına ne yakışır
Hazalaskin Ezgicelll-krc Hamdi ağır isim o yüzden kısa ve ağır olmayan bi isim olsun bence Hamdi can , Hamdi Mert gibi falan hani diğer ismi biraz yeni nesil olsun kız 🥰
denizmanzarasi Ezgicelll-krc birini düşünerek çocuğa isim koymayın diyorlar ama siz bilirsiniz tabi ki.. Hamdinin yanına da Eren, Mert, Alp, Kerem olabilir 🌸
Duruuulina Ezgicelll-krc yani 2023 te doğan hiçbir çocuk anneme babama çok emeği olmuş diye Hamdi gibi eski bir ismi sevmez ilerde kesinlikle beğenmez dedeniz için ruhuna bol bol okuyun ramazan da adına hayır yapın vesair ama emeği var diye isim koymak çok mantıklı değil üstelik vefat etmiş görmeyecek bilmeyecek Başka bir isim koyun bence
Biranneninumudu Vallahi ne desem bilemedim canım Kayinpederim hasta olduğu icin moral olsun diye bende adını oğluma koymuştum meger adam adım koyulsun diye numara yapıyormuş bende ismini sildirip Ali koydum 😁
Ezgicelll-krc Biranneninumudu ay yok ya 😂 benim dedemvefat etti ben çok istiyorum ama eşim bi ismi daha olsun istedi onun için araştırıyorum da aklıma yatan hiç olmadı
Hazalaskin Ezgicelll-krc Hamdi Benim dedemin de ismi allah rahmet eğlesin . Anlamı da çok güzel ferah bi gönüle sahip ,yiğit demek 🥰 Hamdi Çınar nasıl 💕
Ezgicelll-krc Duruuulina ben ismin anlamını da çok beğeniyorum fakat ağar gelmemesi için yanına bir isim düşünüyorum