beyzacmvrc Merak ettim hadi bakalım 😂 Anne olmadan başkalarının görüp ben çocuğuma asla böyle yapmam, yaptirmam vs gibi şeyler söyleyip de çocuğunuz oluncs yaptığınız şeyler var mıdır 😂😂 Uykusuz geceye sohbetli bı post olsun 🤭
yesillimonn beyzacmvrc Asla eline telefon vermem asla abur cubur yedirmem vs vs uzar gider yapmam dediğim ne varsa yaptim 😁
Biranneninumudu beyzacmvrc ayakta sallamam diyordum sallıyorum hatta bayıltıyorum desem daha doğru olur Oğlumu asla halasına benzetmeycem diyordum her kavga da benzetiyorum hatta hızımı alamayıp eşimi de benzetiyorum
Emnbhdr- beyzacmvrc ahhh canm asla bunu yapmam diyen iyi bilir neyi yapmam demişse anneler maalesef onu yaparken buluyor kendini..ben çocuğumu söyle buyutcem ben böyle yapicam gibi büyük cümleler kurmamayi maalesef öğrendim cocuk neyi nasıl istiyorsa öyle oluyor sen ona uyuyorsun o sana değil 🤷♀️
Melo-fndkc beyzacmvrc kimseyi kınamamaya çalışıyorum çünkü anne olunca nasıl anne olurum hiçbir fikrim yok. Kendime güvenim sıfır hangi akla hizmet hamile kaldım acaba 🤣 bu arada çok alakasız profildeki bebeniz nası tatlı öyle ya benim kız bildiğin koca burun koca kulak 🤣🤣
beyzacmvrc yesillimonn ayy valla genelde bende hep bu telefon mevzusuna kızıyordum bakalım nasıl olcak 🤭 abur cubur da da çok karşı degilim ama abartilmamali yani sonuçta çocuğunda nefsi var sağlığını etkilemicek şekilde yesin bişey olmaz ☺️
yesillimonn beyzacmvrc Ben en çok ağır cubur olayina karşıydım 😁ama maalesef ister istemez almak zorunda kalıyorsun aşırıya kacmiyoruz bizde ama illa ki yediği şeyler oluyor
baharruzgar ayakta asla sallamam diyordum ( 3 bucuk sene salladim) abur cubur bilmicek diyordum (verdim) telefon ekran olmiycak diyordum ( tablet aldim) yani büyük konuştugum icin hepsinide yasadım..
beyzacmvrc baharruzgar genelde böyle oluyo galiba büyük konuştuğun başına geliyo😅 bakalım beni nasıl bı annelik bekliyo😂
beyzacmvrc Biranneninumudu hahah😂 seninkiler de iyimisss halasindan hoşlanmiyosun heralde 😂 Benim abimde bebekken öyleymiş bayıltans kadar sallıyormuş annem.anca uyuyomus 😂
beyzacmvrc Emnbhdr- evet bence de öyle büyük konuşmamak lazım 😊 ama en önemlisi bol bol cocugumuzla konuşmak ☺️ herşeyi güzel bı dille anlatmak ☺️
beyzacmvrc Melo-fndkc ay bende kinamiyim diyorum ama bazen yapıyorum ya🙄 bu arada çok teşekkür ederimmm ☺️🥰 benim gibi minnak ve kalkik burunlu olucak galiba kızım da ♥️🧿 Ultrason da öyle gözüküyor olabilir seninki de, cihazdan cihaza çok fark ediyor bu detaylı usg fotomuzdu sonra zaten birdaha göremedik hanımefendiyi😂 o günde zor açtı yüzünü zaten gerçi ne zaman gitsek eli yüzünde 😂
Melo-fndkc beyzacmvrc çok bıdık ya burnu çok hoşuma gitti maşaAllah. Ben bugün detaylıya gireceğim ama 20 haftalıkken yüz resmi yakaladık bildiğin koca burun babası kılıklı ahhahaha 🤣 ilk gebeliğin mi senin de?
beyzacmvrc Momsy410 aynen ya 😂 Cevremdekilere bazen kızıyorum kınıyorum içten içe ama yani neler bekliyor bizi Allah bilir🙄 İnşallah uslu, söz dinleyen bizi üzmeyen hayırlı evlatlar olurlar🧿♥️
beyzacmvrc Melo-fndkc evet ilk 🥰 detaylı da o kadar güzel oluyor kiiiiii 😍😍 ilk orda gördük yüzünü kapatiyodu hep orda da kapadı da doktor çok uğraştı sağolsun gördük 😅 İnşallah sende görürsün ve hayırlı haberler alirsinn umarım cok sagliklidir ♥️
Kukulikukuli12 beyzacmvrc Asla bizimle yatamaz ayrı yatmak zorunda diyen ben….. Ve 18 aydır eşimden ayrı kızımla yatan ben 😄🙋
Melo-fndkc beyzacmvrc amin canım benim güzel duaların için teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın bebelerimizi. Utangaç galiba sizin kız 🙈
beyzacmvrc Melo-fndkc Amin inşallah 🌼🤲🏻 Galiba öyle 🤭 Kaçıncı haftandasin sanki az önceki postta konuştuk 24 mu demiştin 🤭