Morebebek Kızlar ayrıntılı ultrasona girdim Allaha şükür bebeğimin herşeyi iyi göründü bir sıkıntı yok. Bacak boyutu kolları gayet iyi ama kafası ileri gözüküyor neden. Doktor telaş etmeyin böyle çıkabilir dedi. Başına gelen varmı acaba lütfen beni aydınlatın...
ayaniz Morebebek baş genelde büyük cıkıyor 1 hafta kadar.. doktorunuz söylemese bile olurmuş tedirgin olucak bisey yok..
TCSRFEGUL Morebebek merak etmeyin bende 20. Haftada detaylıya girdim başı önde gidiyordu bgn gittim 25. Haftadayız haftasıyla uyumlu beyin gelişiminden kaynaklı büyük görünebiliyormuş ama düzeliyor sonradan sağlıkla kucaklayın inşallah 🙏🏻
mucizemizibekliyoruzz Morebebek bizim bebeğimizin en başından beri 2 hafta önde gidiyor kafası. doktorum koca kafalı olacak dedi :) kötü bir şey değil yani. normal doğum yapacağım kesi istemiyordum ama o koca kafa çıkarken muhtemelen kesi atılacak :(
Morebebek TCSRFEGUL mucizemizibekliyoruzz sağolun içim rahatladı kaç gündür kafama takıyordum.Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir de bebeğim de herhangi bir sıkıntı olsa ayrıntılı da çıkardı değilmi. 1 saate yakın kaldık doktor baya inceledi.