ozge78 dedğiniz gibi bünye meselesi ya . Bende normal doğum yaptım kendime hiç inancım yoktu yapamam sanıyordum yaptım ama nasıl yaptım ? İnanın doğumun normali sezeryani rahat diye bir şey demek doğru değil. Doğumum 18 saat sürdü bir türlü açılma olmadı sezeryana da alamıyorlar kanala girdi cocuk suyum da zaten taaa evde gelmişti neyse en son 9cm le doğuma aldılar şansa kızımın kafası da büyük çıkmıyor mecbur kesmişler diri diri kesip diktiler düşünün yani ne bir ilaç ne bir uyuşturucu kesilip dikildim mahvoldum hadi bunu atlattık elli kere o halde alttan muayne artık dedim tamam kullanılamaz hale geldi 😂 kırk gün abartmıyorum size kırk gün ben bebeğimi ayakta kuçağıma alıpta gazını cıkartamadım dikişlerim var acıyor baskı var tuvalete cıkamıyorum evde lağma yapıyorum filan ıslak bölge oldugu için iyileşme de cabuk olmadı yani bende sezeryan yapmadığıma pişman oldum o zamanlar :) şimdi 7 aylık hamileyim dilerim kesik atmak zorunda kalmazlar dilerim sağlıklı bir şekilde cıkarız hastaneden :))