Koalammm İzmir Ege üniversitesi hastanesinde ücretli detaylı ultrason yaptıran var mı fiyat bilgisi olan var mı kızlar
radiantmother35 Koalammm bence çınarlıya gidin 1700 tl verilmez yani detaylı ultrasonada biz çınarlıda yılbaşından önce 850 vermiştik şu an en kötüsü bence 1250 falandır yani
Nihlal Koalammm Bildiğim kadarıyla özel hastanelerde yapılıyor ama biz alsancak mrde yaptırdık 1150 tl idi piyasa hemen hemen 1000 tl ve üzeri sanırım
Koalammm babysevgi ya canım benim.doktor iki tane doktor önerdi.aslinda biri Alsancakta diğeri kendi hastanesinde birine randevu aldım 1700 lira vericez oraya üniversite hastanesi daha uygundur belki diye düşündüm iptal edip oraya mı gitsem dedim doktorun önerdiğine mı gitsem acaba yani bir fark olurmu ki
Sibola Koalammm hayır normal poliklinige bile gitsen sıra bulamazsın oranın özel doktorları var orda seni takip ediyorsa onc Elik veriliyor hemen yapiyolar.ben alsancakta lotus mr da yaptırdım ozmaan 650. Vermiştim şimdi 1000 TL diye biliyorum
Koalammm radiantmother35 yani sonuçta aynı islemse bencede gerek yok o kadar vermeye illa doktorun önerdiğine.gitmemiz şart değil dimi canım sizin doktorlar öneride felan bulundu mu
radiantmother35 Koalammm öneride bulunanlar oldu ama ben hep özel kontrole gittim yani zaten yaptıkları şeyler aynı o kadar para harcamaya gerek yok bence araştırıp gidin fiyat konusundan devletin hastanelerini ben pek iyi bulmuyorum tabi sizin düşüncenizi bilemem siz daha iyi bilirsiniz 😊
Koalammm Nihlal özelden randevu aldım canım doktorumun önerisi üzerine aynı hastaneden Medicana dan ama 1700 lira acaba daha uygun yerde yaltrsammı diye düşünüyorum sonuçta aynı işlemler yapılıyor dimi
Nihlal Koalammm kesinlikle aynı işlem yapılıyor bende hastane doktor bakarken can hastanesi veya sada hastanesini aramıştım bana 2000den başlıyor demişti bi arkadaşımız önermişti alsancak mr bizde oraya gittik daha uyguna varsa oraya bile gidilebilir bence
Nihlal Koalammm yani yüksek ihtimalle anlaşmalılardır o yüzden söylemiştir ben devlet takipliyim bana ayrıntılı ultrason yaptır raporu bana göster demişti sadece
Koalammm Nihlal anladım canım teşekkür ederim doktoruma soyliyim başka hastanede başka doktora yaptircam diye o zmn
Koalammm radiantmother35 aynen canım bende iyi bulmuyorum zaten normal muayeneyede özele gidiyorum detaylı içinde özele gidicem yada üniversite hastaneleri nasıldır diye düşündüm özele giddeyim ama daha uygun fiyata bulmaya çalışayım o zmn ☺️
Aysecan0335 Ben egede yaptırdım doktorum egede prof özel bölümde , o sevk etti detaylı bölümüne, 1 saat her organına bakıldı çok memnun kaldım
Koalammm Aysecan0335 detaylı ultrason yapan doktorun kimdi canım birde ben arayıp bir ay öncesine randevu alabilirim dimi siz ne zmn yaptırdınız ücret ne kadar ödediniz
Koalammm Sibola söylediğin yeri arayip randevu alabiliyoruz dimi arasam randevu için zaten hemen gitmiycem ben Nisan ayında tarih verdi doktorum bu günlerde git diye birde hangi doktora gittiniz siz memnun kaldınız mı