ErdemirinAnnesi Evet kızlar bir süre sonra yenden geldim fazlada olmamıştır zaten artık happy mom happy kids kulanıyorum 😂 evet başlıyorum kızlar ben 20 Ağustos 2021 de doğuma girdim çok şükür bir oğlum oldu zaten hamile olduğumu 2 ay oldu olmadı öğrendim evet benim için çok erken ama hayırlısı buymuş dedik oğlum 19 aylık ve şimdi bidaha hamileyim sevinç mutluluk karışık niye derseniz bebeğim zor bebekti gazlıydı huysuzdu baya baya şeylerdi yeri geldi beni emmek istemedi mamaya başladım ve bağışıklı çok düşük bir bebekti şuan çok şükür iyiyiz huysuz olsakda çok zor memnun etmek onu valla 😂 haraketli de şimdi hamile olduğumu öğrendim korktum açıkcası haylada korkuyorum niye derseniz huysuz oğlum çok haraketli mesela masanın üstüne çkar zıplar ocağa yetişmek için altına bişeyler bulur koltukda zıplar bi yere giderken bişey istedi mi kıyamet kopar dışarı mı çıktık aman eve nasıl gireriz bi bilseniz sürekli kucak ve gece kalkar yanında mıyım diye bakar geri yatar vs vs işte çok ani kalkıyorum birden ağlayınca zaten kucak hastası miğdem aşırı bunalıyor ilaç aldım o yüzden kafamda deli sorular bilmiyorum kendimi anlatabilmişimdir umarım..
Minikkoalam11 ErdemirinAnnesi benim de kızım 16 aylık bnde 3 aylık hamileyim bnde de var biraz korku ama bi şekilde geçip gidecek nasılsa diye düşünüyorum
3babymom ErdemirinAnnesi şuan zor ama birlikte büyürler siz de birkaç yıl ara verip kafanızı dinlersiniz hayilrisi olsun üst üste bir yNdan iyi bir yandan zor .kendinizi fazla yormayın eşiniz evde iken biraz da o ilgilensin erkek cocuklsr hareketli oluyor hiç değilse yukunuz hafifler siz de biraz dinlenmiş olursunuz
ogrencianne35 ErdemirinAnnesi Allah yardımcınız olsun süreç kolay geçer inşallah ❤ bende 2021 haziran da doğum yaptım yani maneviyat olarak bakamayacagimi düşünüyorum 2.bebege ki eşim de benimle aynı fikir de kızımız çok zor bi bebekti uyku nedir bilmedik tam 19 ay yeni yeni gece uykuları duzene giriyor rabbim sabir verir guc verir size de inşallah ❤❤
KubraAydin ErdemirinAnnesi benim oğlum 1 yaşında 13 aylık 2 aylık hamileyim duygular karmaşık oluyor ama Rabbım hayırlısıyla doğurmayi nasip etsin sağlıklı hayırlısıyla eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunlar yapicak bisey yok :))
Minikkoalam11 ErdemirinAnnesi çok zorlamamaya dikkat edin bişey olmaz inşallah bnde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum benim kızımda şükür yaramaz değil
ErdemirinAnnesi ogrencianne35 ah bizde isteyerek yapmadık hamile olduğumu bile bilmiyordum adet günü geçkince yapim dedim şoka uğradım bizimde planda 6 7 yaşından sonraydı çünkü yaşım 23 zaten evlenir evlenmez 2 ay olmadan hamile oldum gezemedik doğru düzgün tabi zor ama yapıcak bişey yok
ErdemirinAnnesi KubraAydin aynen öyle yapıcak bişey yok belki 1 incide delirmedik tam 2 cide deliririz 😃
kuzeyim21 Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim oğlum 23 aylık plansız gebelikti, kucakta uyuyor hala beni emiyor ve emerken çok hareketli olduğu için bazen karnıma ayağıyla baskı yapıyorum ben de korkuyorum birşey olur mu diye sizin kaç haftalık
ErdemirinAnnesi kuzeyim21 ya kaç haftalık gebesiniz bn memeyi 2 gün oluyor bırakalı 7 haftalık hamileyim
Kararsizmommy kuzeyim21 benim bebeğimde 16 aylık ve özellikle geceleri sürekli emmek için uyanıyor. Şu an 9+5 hamileyim doktorum emzirmeyi hemen bırakmam gerektiğini söyledi. Aşırı düşkün bir çocuk ve bende kıyamıyorum nasıl başarıcaz memeden ayırmayı🥲
_dilek_ Benimde 17 aylık oğlum var 35+0 haftalık hamileyim doğum yaklaştıkça korkularım daha çok artıyor plansız gebelikdi ama hayırlısı böyleymiş sağlıkla kucağımiza alalım araları çok yakın endişelerim çok.
ErdemirinAnnesi _dilek_ evet korkullarımız o ağlarsa öbürü ağlarsa napcaz diye endişelerimiz Allah yardımcımız olsun bacım ❤️ Maşallah yaklaşmış sağlıkla gelsin
kuzeyim21 ErdemirinAnnesi 4+5 günlük yeni daha yarın kese için gideceğim doktora emzirme konusunuda danışacağım 🙏
kuzeyim21 Kararsizmommy bende 4+5 im yavaş yavaş azaltmayı düşünüyorum şimdilik sadece uykuya geçerken emziriyorum memesiz uyutmaya çalışacağım uykusu öok olduğu zamanda öyle deneyeceğim olmazsa sabır taşı öneriyorlar
sacmalamakizim ErdemirinAnnesi Hayırlı olsun insAllah sağlıkla kucağınıza alın aynı gün doğum yapmışız kızım da 20 Ağustos 2021 doğumlu 😂 (hamile değilim düşünmüyorum) ☺️