Huzurumm_ Evet hanımlar son 9 🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰peki ya sizde son durum nedir ? Çok heyecanlıyım 9 ay şu gibi geçti ama bu son günler hiç geçmiyor 🙈🤭
Daisy0000 Huzurumm_ 26+5teyim günler hiç geçmiyor gibiii,kavuşmanıza az kalmış ne güzel 🥰Sağlıkla ve kolay bir doğumla kucağınıza alın inşallah
beyzacmvrc Huzurumm_ 27+2 son 89 🥲 doğum yaklaştıkça ağır bı duygusallık ve korku yükleniyor sanki iyice 🥲🥺
prettywomann Huzurumm_ son 13 hiç belirti yok birkaç kez yalancı sancı girdi o kadar gününü bekliyor gibi 🙄 bir an önce sağlıkla doğsaydı hareketleri de azaldı artık
Huzurumm_ Melike1805 ay bu daha heyecanlı çok iyi ya hadi hayırlısı sağ Salim kucağına al inşallah canım
Tugbactnn Benim de son 11 ama tabi her an her şey değişebilir🤭 Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah❤️
Huzurumm_ Tugbactnn amin cnm hayırlısı olsun Şuan şu kasılmalar ile sabaha doğururum diyorum sabah oluyor geceden eser yok sanki yalandı herşey
Huzurumm_ Daisy0000 çok teşekkür ederim canım 🥰 bnm meşgalem çok fazlaydı hiç bilmedim nasıl geçti şimdi kafam sakin bu sefer de günler geçmiyor
Tugbactnn Huzurumm_ En azından yalancı da olsa kasılman oluyormuş. Ben de tık yok. Hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorum😅
prettywomann Huzurumm_ babasıyla doğum gününü aynı güne getirecek gibi hissediyorum nedense 😀 inşallah siz de sağsalim kavuşun ☺
Huzurumm_ prettywomann ahahah ne güzel bende oğlum ile aynı gün olsun istedim ama önce kızımınkini kutlarız sonraki gün oğlumunkini