Yaseminkadir Kizlar bu isimde karar kıldık ama söylenmesi zor mu ,Melik için diyanete sorduk onay verildi bir sorun yok Allah’ın ismi Melik Ama padişahlara verilen isim de aynı zamanda
hulyaakgn34- Yaseminkadir iki isimde ayrı ayrı çok ağır ve ikisini birden çocuğa vermek onun ağırlığını taşımak zor olur tek isim olarak vermeniz daha iyi
Emined Yaseminkadir Malesef uyumsuz duruyo biraz Alparslan zaten başlı başına uzun bir isim ve telaffuzu zor hem de iki isim birleşimi tek Melik ya da tek Alparslan koymanız daha iyi olur sanki 🙏🏽
cicek52 Yaseminkadir bir arkadaşım Melik Şah vermişti o geldi benimde aklıma. Bence sadece Alparslan çok güzel.
Linasel Yaseminkadir diyanet onay vermesine şaşırdım Allah’ın isimlerine koyarken başına abdu koymamız gerekiyor diye biliyorum mesela abdullah gibi allah’ın kulu demek oluyor o şekilde ama isimi soracak olursanız beğenmedim ikisini de yada sadece alparslan olabilir
tubimom Yaseminkadir ben olsam Allah’ın ismini takmazdim Samet bile takılması uygun değil diye biliyorum çocuğa ağır gelebilir
Merakliana6 Yaseminkadir yani anneler sırf kendinistekleri için neden çok uzun hele hele iki isim koyar anlamış değilim bir çocuk olsaydı.m şuan asla 2 ismim olsun istemezdim hele hele uzun uzun