NazMG Kızlar merhaba 22+5 haftalığım gögüslerim aşırı büyüdü sütyenlerim olmuyor. Doğuma kadar toparlayıcı kullanmam sizce zararlı olur mu ya da siz ne yaptınız bu büyüme sürecinde nasıl sütyenlere geçiş yaptınız. Önerdiğiniz marka model varsa sevinirim
Aysegulinanc NazMG suwen markası kullanıyorum çok memnunum 27+2 deyim büyük alma ihtiyacım olmadı hala evdekileri kullanıyorum özellikle dikişsiz olanlar mükemmel 🫶🏻 destekli kullanmanda bi sakınca yok hatta bence kesinlikle destekli kullanılmalı sarkmamalı açısından
NazMG Aysegulinanc benim bedeni çok bariz büyüdü şimdiden. Mecbur yeni bi şeyler almam lazım. Suwen kullandığım bir marka zaten bende seviyorum kalitesini ama toparlayıcısı iyi mi onu bilemiyorum işte 🤦🏻♀️🙄
Seherak Birkaç tane aldım ben ama e bebek kapsız olanlar çok rahat ve hamılelıgın son haftalarında alın yada 80 takıyorsanız 90 alın şişme oluyor trendyoldan da aldım mesela küçücük ve kumaşı çok kötüydü
Seherak NazMG hayır penye gbı çift kat açılma bölmesi oldugu için yapışma olmuyor görünüşte önümüz yaz ve emzırme dönemi bunalımıda düşünürsek rahatlık serınlık ben çok memnun kaldım yınede begendıgınız üründen bir adet alıp bakın devamını denedıkten sonra alın bnce