Gazeliz Kızlar ınstagramda kızmı erkekmi tahminde bulunulan hesaplar var ücretsiz doğruluk payı nedir söylenenin tersi çıkan oldumu hiç yada ?
3Tospikannesi Gazeliz bi tane var ben denedim %85 kız dedi doktora gittim doktor kız, ama bi parlaklık gördüm 16.hafta bakalım erkek de, olabilir dedi 😊 cuma, belli olacak
Kiymetyildiz Gazeliz kizmierkekmi diye bir sayfa var anında geri dönüş de yapıyor benimkini bildi valla
3Tospikannesi Gazeliz en üstteki 13 haftalık orta ve alttaki 12.haftada sırtını dönmüştü görememiştik 😂😂
Gazeliz Kiymetyildiz ayy ciddenmi banada yaptıda tahmin emin olamadım yada olmak istemedim danışmak istedim bende💕😂
Gazeliz 3Tospikannesi çok teşeederim canm ya aynı gibi ultrasonlar 😂 acaba nedir ya çok merak ediyorum😂
3Tospikannesi Gazeliz rica ederim 🥰 benim kızda var oğlan da o yüzden farketmiyor senin kızın mı var erkek istiyorsun 😂
Kiymetyildiz Gazeliz çoğu tutuyor sanırım ya bana da erkek demişti ben hep kız istiyordum öyle de hissediyordum etrafımdakiler falan hep kız olur muhtemelen diyorlardı sayfaya resim gönderdim bilgileri girdim erkek dedi. Sonra ikili taramaya girdim doktor erkek olabilir dedi 16. Haftada da netleşti erkek olduğu 😂
3Tospikannesi BernaOmer ben anlamıyorum 😁 instagramda kız mı erkek mi diye uygulama var oraya atın ücretsiz tahminde bulunuyor 😊
3Tospikannesi Hruu Yenanne_97 birde Cinsiyet Tahmini yazan sayfa var onu deneyin yanlış kişi olabilir bu ücretsiz bakıyor çünkü