rtba55 Busemom_3 hayal bey varmış orada salı gününe randevu aldım çıkınca burda paylaşım yaparım inşallah 🙂
Busemom_3 rtba55 perinatolog mu acaba internetten randevu için bakınca çıkmıyor arayipmi almak gerekiyor gidince mutlaka bilgi verirseniz banada yardımcı olmuş olursunuz
rtba55 rtba55 Busemom_3 evet Perinatolog takipli doktorum Pendik medipol medicalpark ve yüzyıl hastanesi güzel yapıyor diye önermişti bende medipolden aldım randevuyu ama doktor ile alakalı bilgi yok internette hastaneyi arayıp randevu oluşturdum
Guldvlcu Kuzuletta çok teşekkür ederim ilginize çok sagolun ptesiye randevum var bende memnun kalırım insslah🤗🥰
Fik Kuzuletta Ben gittim çok memnun kaldım dr dan. Güzel ilgileniyor. Ikiz_annesii Fotoğrafları da gayet iyi bence bunu da düşün alternatif olarak köşede dursun derim
Kuzuletta Fik herhangi bir sorun çıkmadı sadece gelişimi iki gün geride dedi ama hiç bir önemi yokmuş. Onun dışında doktordan çok memnun kaldım. Ben de 23. Haftamda gittim, doktorum 20-24 arası gitmemi söylemişti 🙂
Fik Kuzuletta maşallah iyi Allah’a şükür sevindim çok adına darısı bizim başımıza iyi haberlerle dönelim inşallah 🙏🏻🫂
Kuzuletta Guldvlcu Umarım güzel sonuçlar alırsınız 😊 Bizimle de paylaşabilir misiniz miniğinizin fotoğrafını 😌
Fik Ikiz_annesii kuzu sabah saat tam 10.00 da düşürdün düşürdün hemen kapıyorlar herkes o saati bekliyor
Senayl34 Ikiz_annesii her sabah 9.58 alrm kurdum e nabiza girdim bilgileri vs tam 10.00 olunca bastım o şekilde 8.00-8.45 9.00-9.45 10.00-10.45 bu saatlerde randevu var onun dışında yok günlük 6 kişi alıyorlar hızlı hızlı basıp alman lazım direk bitiyor birde ben saatine hiç bakmadan aldım
Fik Ikiz_annesii kız valla zor ama 2 aydır bakıyorum 1 kere saatleri görme şansı yakaladım tek 😂 tam saate tıkladım randevu bulunmamaktadır dedi 🥴
Guldvlcu Kuzuletta gittim bugün malesef size verdikleri gibi hic yüzünü basıp vermedi bitane renkli hariç ondada pozisyonu çok net degildi ama doktor çok tatliyli konuşkan cana yakındı doktordan çok memnun kaldım
Ikiz_annesii Fik haha bende bari saatleri görsem o şerefe bile erisemedim 😂. Artik randevu verdiklerine bile inanmamaya başlamıştım.
Seymaa123 TugSozTan merhaba bende zeki beye gideceğim inşallah doktorum önerdi kaçıncı haftada gittiniz acaba siz
tuna32 Fik evet ben zeynep kamil takipliyim her saat başı bakıyordum bi bulamadım randevu , medical park goztepe perinatoloji ye gittim cihan hocaya , sonra sonuçları göstermiştim zeynep kamildeki doktoruma , renkli goruntu de veriyorlar
Fik tuna32 kuzu sabah tam 10:00 da açılıyor ya yeni randevu p saatte bakmak lazım aldın aldın almadın malesef ben radyoloji bölümünde yaptıracam ya o da oluyor çok ilgili de bakıyormuş fiyatı da uygun giden herkes de memnun aşırı
MoonLighty Nurin34 bende haftaya Oktay beye gidicem. Memnun kalmanıza çok sevindim. Kaç tane resim verdi acaba. Yüzünü net görebildiniz mi ? Ve kaçıncı haftada gittiniz :)
Nurin34 MoonLighty 2 resim verdi yüzü net gördük ve eşim video çekti onada izin veriyordu 23 haftamda gittim :)