Ben de 37 haftadayım, ben normal doğumdan da korkuyorum sezaryenden de, ı yüzden hep diyorum Allahım en hayırlısı hangisiyse o şekilde olsun inşallah diye. Bebek bakma konusunda da mükemmel olmayacağımı kabul ediyorum baştan, ama bebeklerin mükemmel bir anneye ihtiyacı olmadığını elinden geleni yapan bir anneye ihtiyacı olduğunu kabul ediyorum. Eskiden 13 14 yaşında anne oluyorlardı bizden iyi bilmiyorlardı onlar bile öğrendi, onu bırak akli dengesi yerinde olmayıp bebekleriyle ilgilenen anneler bile var, kendimize gereksiz yüksek baskılar koymamalıyız, bazen zorlanacağız belki kafayı yiyecek gibi hissedeceğiz, gerekirse bebişin altını değişmeyi biraz erteleyip, derin nefes alıp kendimize gelip, sonra devam edeceğiz. Gereksiz baskı kurmayın kendinize şimdiden , kimse mükemmel Anne olamaz ama olmasına da gerek yok 😊 annem diyor bana bazen sen doğduğunda 18 yaşındaydım kardeşlerin gibi bakamadım sana , bende diyorum sen o zaman elinden geleni yaptın önemli olan da o 😊 sizde annenize benim gibi eksiklikleri için dargın değilsinizdir değil mi e bebeğiniz de size dargın olmayacak 😊