Nurr_22_22 minikbezelyemmm uyku valla erken yatın çokça uyuyun göz korkutmak için demiyorum ama illaki düzen değişiyor 5 dk uyusa da uyusam diye bekliyorsun 🤷♀️🙈
3kuzuAnnesiyim minikbezelyemmm guzel bır yemek ayarlayın ve dogumdan sonra hmn yetişsin size yıyın😀 cunku o kdar acıkıyorsunuz kı
3Tospikannesi minikbezelyemmm banyo ve abdest normal ise bolca Allah deyin benim 2 normal doğumum çokkkk kolay oldu 😁
Nurr_22_22 minikbezelyemmm bende son zamanlar hareket kisitligindan şikayetçiydim ama güzel zamanlarmis 🙈
3kuzuAnnesiyim minikbezelyemmm yetmez kesmez yanı😀 benı kesmıo ıkı dogumdada sonrasında bebekten cok gozum ymk arıodu
3kuzuAnnesiyim 3Tospikannesi en son Allah Allah dıye ınleyıp artık cocuk yapmıcam dıye tovbe edıodum. 23 haftalık oldum bıle 3. Ye😀
Asli123s Yine uyuyamam ki büyük kızım 4 yaşında bebek doğduğunda uyusa da ben büyük kizimi bırakıp yatamicagim için bisey degismicek :))
3Tospikannesi 3babymom pek iyi değilim faranjitim tuttu sen nasılsın 🥰 kız dedi doktor ama erkek de, olabilir 😊
3babymom minikbezelyemmm valla imkanın varsa uzan hiç kalkma ben şuan 3 çocukla oturacak vakit bulamıyorum güya diger ikisi büyümüş 😂
3babymom 3Tospikannesi iyidir ugrasiyorm napalm önce deprem sonra sel çok şükür bizde sıkıntı yok da işte ister istemez korkuyoruz 😞 Allah iyi etsin