Sevvallll12 Arkadaşlar 19 haftalık oldu oğluşum. Ama ne yalan söyleyeyim hep soluma dönüp yatamıyorum. Sırt üstü çok daha rahat ediyorum çoğu zaman sağıma yatıyorum. Bir sakıncası olur mu bilgisi olan var mı ?
alyapoyraz Sevvallll12 24 . Haftadayim hala sırt üstü yatiyorum canım bı sorun olmadı sağa sola yatinca bende rahat edemiyorum 😂
Gizem2325 Sevvallll12 25 teyim bende sırtüstü yatıyorum genelde doktoruma bunu söylediğimde yemekten 1 saat sonra soluna uzan gerisi önemsiz dedi
Minikmucizemmm26 Sevvallll12 ben de 19 haftadayim ama ben de sola yatamıyoruz yatsam bile çok kısa süre çoğu zaman sağ tarafıma yatıyorum sırt üstü de nadir yatıyorum
Ozdbtl Sevvallll12 Doktoruma sorduğumda vücudun en doğru yatma halini zaten seçecektir bunu dert etme demişti. Suan sırt üstü yatabiliyorsan ne mutlu, zamanı gelince yatamıcaksın :)
Yagmursnr @Sevvallll12 38 haftalığım sag sol ve sırt üstü de yatıyorum bı sure sonra sol tarafım çok agriyo 😁
Hsb34 Sevvallll12 doktorum 20. Haftadan itibaren sırt üstü yerine sol veya sag tercih et dedi uyurken hariç bilinçsiz olduğumuz için