yagmurssss kızlar ilk aylar için en azından bebek bezi stoklamayı düşünüyorum sizlerin deneyimi nedir hangi numara kaç paket gidiyor ne kadar süre bir numara kullanılıyor ilk zamanlar günde kaç kez bez değiştirmek gerekiyor aklımda deli sorular 😜
Hizligonzales yagmurssss ben mesela 1numarada 400 adet falan almistim 1bucuk ay gitti gunde 8 10 adet bez degisiyor çünkü. Stok yapmamistim onun bitmesine yakin 300adetr yakinda 2numara almıştım ama cok almışım 50 adeti falan kaldi 3numaraya gectik 3.ayinda falanda
Gulsen54 yagmurssss ilk aşamada bir deneyiniz isterseniz her bez her bebeğe yaramıyor ben kızımda sabit bir beze geçene kadar birkaç bez değiştirmek zorunda kaldım bazıları pişik yaptı bazısının yapısını beğenmedim sert geldi bazısı da sızdırdı
Hallerimvarbenim yagmurssss Bez stoklamamalı canım. Her bez her bebeğin popo yapısına uymuyor sızıntı yapıyor yada pişik yapıyor. Bir paket al kullanmayı düşündüğün bezden dene önce memnun kalırsanız öyle yaparsın stok.
Nurr_22_22 yagmurssss stoklama sakın bez pişik yapabilir bebeğin hızlı büyüyüp elinde kalabilir ben stok yapmadığım halde 1.5 paket 2 numara bez elimde kaldı tek alın deneyin