Badenbamqmq Merveal kuzum maxondo diye bir takviye var gerçekten işe yarıyor bu sperm kalitesini arttırmaya yönelik hareketliliği ise e vitamini doğal olan var zaten 1 tane onun 400 luk olanını kullandık çok şükür bizim sonuç güzel
Yenibirii Merveal gebelik planliyorsan kendin folik asit kullan, esine de kullandirt hatta. Bana doktorum öyle demisti. Folik asit erkekte sperm kalitesini arttiriyormus
Merveal Jaleisik sevindim adına 🤭 ilk sırada yazdığın takviyeyi bulamadım da görsel paylasabilir misin proxeed cok pahalı ya🥺
Jaleisik Merveal Merveal bu kuzum bunu özel doktoru vermişti evet prodex pahalı bizde 3.asilamada araştırıp almıştık 15 günlük 500 tlydi aldığımızda
Badenbamqmq Merveal canım e vitamini doğal olarak evicap 400 luk kullan çözüyor bizim joc yoktu hareketlilik sonra şaşılacak derecede arttı 3 ay düzenli kullandı eşim
Zuhrezuhre himne_ bende bu ilacı 3 ay kullandim hiç bir sorunumuz da yok çok şükür ama gebelik olmusmadi maalesef 😔
himne_ Zuhrezuhre henüz zamanı gelmemiş demek ki, sıkmayın kendinizi ❤️ çok isteyince sınavı olurmuş insanın.. benim de öyle oldu 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi. Böyle olmasındansa geç olsun sağlıklı olsun boşverin