aystsnnn Merhaba canlar, 10 gün sonra 32 haftalık oluyorum, bunun için her hastane doğum izin raporu veriyor mu merak ettim, herhangi bir hastanedeki kadın dogum doktoru verir mi, illa kendi doktorumuzdan mi almalıyız kafam karıştı.
Hilalttk16 aystsnnn merhaba herhangi bir kadın doğum doktoruna 32+0 da gittiğinizde veriliyor diye biliyorum😅
ipekmom_ aystsnnn 31+5 di benim verdi doktorum ama ultrasonda 32. Hafta içindeydi ondan dolayımı bilmiyorum, herhangi bir kadın doğuma gidip alabilirsiniz raporu
aystsnnn [silindi] 32 haftaligin içinde herhangi bir gün de alınabilir diye biliyorum ama çok karışık geldi bana inanın bende anlamadım 😂
Cansu_42 aystsnnn doktora söylüyorsun o veriyor istersen ileri tarihe izine çıkabilirsin hamileliğinde bi sıkıntın yoksa kullanmadığın iznini doğumda kullanabilirsin
aystsnnn Hilalttk16 teşekkür ederim canım, bakıyorum randevu bulamiyorum 7 24 tel elimde randevu kovaliyorum resmen 😂
AdinsMom aystsnnn 32+1 gibi haftalar 33e denk geliyor canım 32 bitmiş 33. Haftaya girmiş oluyosun 32+0 alıyor herkes
aystsnnn AdinsMom canım senin yanlışın olmasın 🤔 çünkü uygulamada şuan 30+6 oluyorum, randevu aldığım tarihe göre 32+2 olmuş oluyorum. Kafamı karıştırdın kız 😂😂aynı şeye değiniyor galiba
Aynenkanka aystsnnn tam 32+0 da alman lazım canım doktorum bana tam o tarihe göre randevu vermişti. 32+1 değil yani
aystsnnn Fatmanut bende öyle biliyordum valla ama arkadaşlar 32 +0 diyorlar, onlara güveniyorum 😂 o yüzden değiştirdim randevumu