ebrarmom08 canım bence eşinle senin aranda olmalı bu konular ailesine fazla detayli anlatmaman gerekiyor. Seni cok iyi anliyorum bende 2tane dusuk yaptım. İkinci hamileligimi ogrendigimde esimin ailesine bi sevincle acikladik sonra hic tepki vermeden doktora gitmeden bisey demeyin filan dediler bende dedim test yaptim kac tane pozitif cikti adetim de gecikti filan dedim. Sonra illa doktora git dedikce bende ben biliyorum siz inanmayin filan dedim sonra gitcem doktora istedigim zaman gitcem filan diye tersledim sinirlendim. Sonra o bebegimde dusuk oldu. Simdi tekrar hamileyim ve onlara soylemedim esimi de tembihledim soyleme kimseye diye ama bi tanidigimiz vasıtasıyla öğrendiler şimdi benim yanimda hic konusunu acmiyolar ilk basta tersledigim icin şimdi bişey söylemeye çekiniyolar. Yani canım tepkini kesin bi dille ama çok kırmadan kötü söz söylemeyip kavga etmeden dile getirmen gerekiyo ve eşine de bu durumdaki psikolojini ve seni nasil etkiledigini anlatman gerekiyor seni anlamasını hak vermesini saglaman gerekiyor yoksa kendi ailesini haklı görmeye devam edecektir. Tecrübeyle sabittir 😊 Hicbir şey icin canini sıkma hamilesindir insaAllah her şey geçiyor gidiyor kendine iyi bak 😊