Tugbazdmr 15+4 şimdi sağ tarafıma uzanırken pıt pıt bir hareketlenme hissettim karnımda çok hafif damar atması gibi değildi hemen soluma doğru yattım bir daha hissetmedim. İlk kez oldu bebek hareketi olabilir mi 🥹🙏🏽
irembasoglu37 Tugbazdmr olabilir ben de 15+6 da hissettim ilk hareketini şimdi hiç durmuyor 18+6 olucam yakında 😄💙
Pnr_KMRC1 Tugbazdmr banada seyirme gibi olmuştu o haftada hatta post açtım bebek hareketi mi diye değil dediler bir kere oldu bir daha olmadı şuan 16+3 teyim ilk gebeliğim ve bebek hareketi hissetmedim cnm
Mervvvever Tugbazdmr bende sizin gibi ayni haftada hissetmistim hemen cikolata yedim daha çok hareket etti şimdi 16+6 her gün heraket ediyor
Aynurkyozkan Olabilir ilk gebeliğim benimde sağımda pıtpıt hissediyordum solda kalp var karıştırma olasılığında olabilir
Hazalibis Evet annesi bebiş o,benimde ilk gebeliğim olmasına rağmen 13. Haftada hissettim şimdi 17 haftalık kafası tam solda dönerden kemiklerini hissediyorum canım acayip acıyor
irembasoglu37 Hazalibis çok yaşadım bende ağrılar olunca bebeğe bişey oldu sanıyodum dönerken böyle acıtıyosa dinazor mu bu diyordum 😄🤍