umycnr94 Kızlar canım deli gibi bu üçlüyü istyor ikinci gebeliğim ilkindede boyleydim limon dye delircem resmen bazıları zararlı dyor ama ilkinde içtim bsy olmadi benim gbi olan varmı ye ekşi doğur Ayşe’yi derler ama benim.ilk oğlan 😁 acaba buda mi.erkek 10 hfta 3 gunluguz
Humeyraeslem1 umycnr94 bende başlarda çok içtim limonlu su limon yedim bisey olmadı hem limonlu su bebegin annesine daha iyi tutunmasini sagliyormuş 😊Canim da çekti ama midem rahatsız eder diye yemiycem limon🫠
Bellabells umycnr94 ilk gebeliğimi soda limonla tamamladım. Mide bulantıma çok iyi geliyordu. Günde 2-3 limonu da tuzlayıp yerdim.bu gebeliğimde sodayı limonsuz içiyorum sürekli.limonu da su midemi bulandırdığı için suya sıkıp sıkıp içtim. Ama tansiyonum çok düşüyor. Artık limon tüketmiyorum. Çayıma bir dilim atsam tansiyonum düşüyor
eamercan61 Vala geçen 8 aylık hamile geldi doktor sakın dedi limonlu suya kadının kanaması başlamış sakın limonlu su düşük yapar içme dedi ayriyeten hele ki maydanozla ,ve bitki çayları düşüğe neden oluyor içme sakın dedi
umycnr94 İlk çocuğumda 9 ay içtim hatta günde 4 5 tne bu şekilde iciyodum 40 hftlik doğdu hemşire bı tanidigimiza sordumda oda kan civiltir doğum sırasında çok knaman olr dedi