Dilaraaaaaa1 Kızlar kıyafetleri ne zaman hangi haftada yıkayıp ütülediniz ve hastahane çantasını ne zaman hazırladınız 29+2 haftadayız tecrübelerinizi bekliyorum ❤️🧸
2022bebeki Dilaraaaaaa1 32den sonra birakmamanizi öneririm insan ağırlaşıyor. Ne zaman kendinizi iyi hissederseniz yikayip hurclara kaldırabilirsiniz
egesmommy Dilaraaaaaa1 28-29 da yaptım şu an 32 yim kendimi zor kaldırıyorum yataktan çok ağır olmama rağmen iyi ki yapmışım diyorum
tazeanne_20 Haftadayım ufak ufak başladım yıkayıp ütülemeye,hepsini bir kerede halledemem dye. Küçük bir çanta da hazırladım,cumartesi doğum atölyesine katılacağım. Son hazırlıkları ondan sonrasında yapacağım
Bet1 Dilaraaaaaa1 23 haftalık hamileyim ben bugün bebeğin kiyafetlerini hallettim kendi esylarimi da alıp çantayı hazırlamam lazım erken doğum riskim.var
[silindi] Dilaraaaaaa1 ayyy keşke o haftalarda olsam en sevdiğim 33 de yap mis gibi koksun dalinin deterjanlarını almıştım ben sıvı deterjan ve yumuşatıcısı mis gibi kokuyor sağlıkla kucağına alırsın inş 🌸🥰
bendiyebiriii Dilaraaaaaa1 ben 35te yaptım annemin yardımı ile. Daha erken de yapabilirsiniz tabi ama daha geçe bırakmayın bence
Busel Dilaraaaaaa1 ben o zamana bitirdim işte 31 olmadan da çantayı hazır ettim. 30dan sonrası çok zorluyor.. karnımın küçük olmasına ve az kilo almama rağmen çok yoruyor insanı utule yıka et. 34.haftadayim suan
Dilaraaaaaa1 Kızlar çok teşekkür ederim ben yavaştan etiketleri keseyim sonra yıkamaya başlayayım anca 1 haftaya biter ❤️🔥 Allah razı olsun hepinizden
egesmommy Dilaraaaaaa1 şimdiden kolay gelsinnn ama çok zorlamadan yayarak yap ben geceleri ağrıdan uyuyamamıştım 🙏🏻🙏🏻
Eylb_ Dilaraaaaaa1 bu hafta yıkadım kuruttum bugün de son ütüler yaptım 34+6yım 😇 ağırlaşmak kişiden kişiye göre değişiyor ben çok zorlanmadım ütüyü 2 güne böldüm halloldu🥰