Zynp-1 Kızlar travel sistem araba istiyorum yada bilmiyorum sizce hangisi kullanışlı olur birde 2 ila 3 bin arasında bi araba düşünüyorum tecrübeli anneler özellikle kullanıp memnun kaldığınız araba var mı acaba
Nihlal Zynp-1 trendyolda 4baby diye bir marka var biz onu alacağız kısmetse 26sında sipariş vereceğiz yorumları falan çok iyiydi birde hastanede bir bayanda görmüştüm duruşu falan çok hoştu 2800 tl falan fiyatı 🙂
Elfeda Zynp-1 ben joell Truva 3 ve 4baby arsındaydım 4baby arabaya tekerler hemen bozuluyor diye cok aşırı şikayet var o yuzden joell truva tercih ettim 2200 TL ye aldım gayet güzel ve tekerleri büyük kullanıp memnun olan cok var değerlendirebilirsiniz
Nidalii Biz de arayıştayız. Kabin boy tercih edeceğiz. Yoyko Quantum ile Pierre Cardin Vovo arasında kararsız kaldık. Bu markalardan kullanan yada alan var mı acaba?
0Melek00 Nihlal ben kullandım ama hiç memnun kalmadım. 2 sefer garantiye gönderdim çünkü iki sefer kırıldı. En son baska araba aldim .Başka marka tercih edin bence ben yaşadım siz yaşamayın
Nihlal Zynp-1 ilk kez sizden duydum aslında belki kullanımla da alakalı olabilir ama ben hiç başka marka araştırmadım alternatif bakmakta fayda var o zaman
Zynp-1 Elfeda canım bu joeli de araştırdım arabanı biri 10 ayda mahvoldu falan demiş kafam karıştı iyice
Zynp-1 Nihlal bir daha araştır canım o kadar para veriyoruz tekerlekler konusunda bende yorumlarda birkaç kere gördüm emin olamadım
sarellem55 Bende trendyoşdan bayb2go travel sistem kuponla 2400 aldım kullanmadım ama gayet güzel geldi hafif bi araba çift yönlü olması hoşuma gitti tavsiye ederim 🌸