cagrIrmakEsra40 Kızlar 35. Haftam bitmek üzere dün geceden belli belimde sancı var iki üç defa kasıklarımda iğne batması gibi sancı girdi sabah 5 gibi kasıklarım da hissediyorum bebeği mı. Doğum pozisyonu aldığı için mi sancı var ve kasıklarım sert. Bilgisi olan yazsın. Doktora yarın gideceğim
Gulsummldr cagrIrmakEsra40 bende 34. Kasıklarımda cok aşagıda hissediyorum bebegi. Ama beldeki sancı normal degil arkadaşım. Acil gidebilsen doktora iyi olur
Cansuercan cagrIrmakEsra40 aslında yarin sabah gidecekmissin zatenn.. duzenli aralik yoksaa beklenebilir
tambirminnos cagrIrmakEsra40 bende iki haftadır var canım sürekli bel ağrısı regl olmuşum gibi kasıklarımda sancı oluyor 35+4 üz bizde bol bol dinlen doktorumun tek tavsiye ettiği bu
Semraylmz Düzenli değilse yalancı sancıymış. Düzenli olunca mutlaka doktoru bilgilendirmek gerekiyomuş. Benimde oluyo tam belimin ortasında ama kısa süreli ve az ağrılı. 36. Haftadayım bu arada :)
Cansuercan Gulsummldr ya bnde 34üm ama kasiklarimda degilde resmen o bölgemin kemikleri agriyorr sabahlari cok yogun aksama dogru geciyo dondugu icinmidir acaba yoksaa buyudu baskimi yapiyo 😂 yarin sorcam insallah unutmazsam oglumu gorunce herseyi unutuyorm
Elifmena Cansuercan rahim normalde küçük bir yer kaplıyor. Hamile kalınca en son göğüs altına kadar büyüyüor yani 500 katı mı ne büyüyormuş, içinde su var bebek var plasenta var, bu yüzden ağrıyormuş benimde çok ağrıyor yapacak bişey yok 🙁
Elifmena Sancılar düzenli değilse, pozisyon değiştirince yürüyünce duş alınca vs. Geçiyorsa yalancı sancıdır. Gerçek sancılar ne yaparsanız yapın geçmez ve gittikçe şiddetlenir. Ve gerçek sancılar 5 dakikada bire düşünce acile gitmeniz gerekir. Kursa gidiyorum şimdilik öğrendiklerim bu kadar 😊👍🏻
mrymdnr 35+4 üm bende sabahları hiç rahatsızlığım olmuyor ama öğleden sonra sol kasığım acıyor batma var gibi yürümekte zorlanıyorum hala işe devam ediyorum ayaklarımı uzattım mı rahat edebiliyorum