1Bebegimiz Selam arkadaşlar 24 haftalık hamileyim ve hemen hemen her gün inanılmaz bel agrısı çekiyorum ne yapabilirim bunun için aranızda yaşayan varmı
Cerennn1 1Bebegimiz bende aşırı yaşadım bebekte bı sıkıntı yoktu ama kuyruk sokumum sırtım acayip ağrıyordu doktor magnezyum yazdi baya etkisini gördüm
Elfelf0 1Bebegimiz 18 .haftadauim benim de çok ağrıyor çözüm bulamadım. Cinsiyet bellimi kızda bel ağrısı olur diyolar
Ciiseemmm Ben de 27 haftalığım oğlan olacak çok bel ağrım var ayaktayken mi ağrıyor sadece yoksa sürekli
1Bebegimiz Ciiseemmm sürekli ağrıyor canım oturdugum zaman agrıyo biraz yürüyeyim diyorum tekrar agrımaya başlıyo ne yapıcagmı şaşırdım
Beyzas00 1Bebegimiz benimde öyleydi 24 te başladı hatta bel ağrısından ayakta duramayıp düşmüştüm doktorum diplover diye bi iğne yazdı ve onun etkisiyle düzeldim bir daha hiç ağrımadı belim
Melegimm_2509 1Bebegimiz ilk hamileliğimi öğrendiğimden 35. Haftaya kadar öldüm öldüm dirildim ne yapsam geçmedi ve yarım saat otursam belim tutuluyordu inşallah ikinci de rahat geçer
Melegimm_2509 1Bebegimiz evet bi rahatlama geldi ne olduysa artık acaba bebek aşagıya indi ondan mı bilmiyorum doğumdan 3 gün önce cam sildim o kadar enerjim vardı
Seyda5834 Benimde aşırı bel ağrım oluyor ve kasık ağrım oluyor bende normal mi anlayamıyorum 9+1 deyiz, çalışıyorum sürekli ayaktayım yorgunluk tetikliyor olabilir mi