Betbet98 ikranurkutay pkosta çıktı prolaktini de tedavi ediyor ya. Amhta yüksek çıktı. 21 gün sanırım yumurtlama oldu mu diye bakar sonucun değerine göre belki dediğin gibi ilaç tedavisine başlar
ikranurkutay Betbet98 inşallah canım hakkinda hayırlısı olsun bende bugün regli oldum bitsin emara gircem 15 gün sonra sonuç çıkar ilaç alırım artik
ikranurkutay Azraa33 regli oldum yeni canım artık emara girip 15 gün sonra sonuca göre ilaç alırım🤦🏼♀️
butterfly35 ikranurkutay hayırlısı olsun güzelim sıkma canını her şeyin vakti vardır en doğru zamanda Rabbim nasip eder inşaAllah sağlıkla 🤲🏻🥰
ikranurkutay Mihrimahvuslat testere dişli aslan pençesi hemen düsüruyormu canım adetliyken icilmiyor demi ne zaman kullancam
Mihrimahvuslat ikranurkutay İbrahim Saraçoğlu öneriyor canım YouTube da bak istersen inşallah şifa olur
ikranurkutay elifsen canım yeni regli oldum 90 dan 20 ye hemen düşürdümü bende gidip alsam aktardanmı aldın birde adet bittikten hemen sonramı başladın lütfen dönüs yaparmısın🌺
elifsen ikranurkutay adetten sonra başlıyorsun. aktarda var. öğlen ve akşam yemeklerinde 2 saat sonra içiliyor. klorsuz kaynamış suya bir tutam atıp 10 dakika demleniyor. adet olana kadar devam ediliyor
Betbet98 ikranurkutay benim 41.5 kuzum ben dostinex başladım dün ama cok kötüyüm yemek yiyemedim herşey kokuyor başım ağrıyor şiddetli uykudan bayılcam
ikranurkutay Betbet98 doktorumla görüş istersen bu durumu ben kullandığında fazla yan etki yapmamıştı canm
Betbet98 ikranurkutay benimkinde 8 tane var kuzum dört gün düzenli 12 saatte bir birer tablet içiyorum benve ondan ağr geldi